Annonce
Jelling Ugeavis

Nyhed til børnene på DBU-fodboldskolerne: Få dit navn og nummer på trøjen

Til sommer er der igen fodboldskole i Jelling. Arkivfoto: Søren E. Alwan
Til sommer kan alle deltagere på DBU's populære fodboldskoler som noget nyt kan få eget navn og nummer trykt på deres trøjer samt gratis levering som resultat af en ny aftale mellem DBU og Unisport. I Jelling afholdes fodboldskolen i uge 31.
Annonce

Jelling: Hver sommer deltager mere end 25.000 fodboldglade børn i en af DBU’s populære fodboldskoler rundt om i landet, og i Vejle-området afholdes der fem skoler fordelt på Jelling, Give, Vejle, Gauerslund og Vinding.

Og der er en spændende nyhed på trapperne, for i 2020 bliver det nemlig muligt at få trykt sit eget navn og nummer på trøjen af den udstyrspakke, man får med ved tilmelding. DBU har indgået nemliget samarbejde med Unisport, der er en af Europas førende forhandlere af fodboldtøj og –støvler. Aftalen betyder, at Unisport de næste to år vil stå for levering af alt tøj og udstyr til fodboldskolerne.

- Det er noget helt særligt for mange børn, når man har eget navn og nummer bag på trøjen, ligesom sit store fodboldidol. Og så bliver det desuden meget lettere for landets frivillige at lære navnene på de mange børn og unge, der deltager næste sommer, siger Michael Burk, der er CEO hos Unisport, i en pressemeddelelse.

Annonce

26 år med fodboldskole

DBU’s fodboldskoler har siden 1993 spredt fodboldglæden for landets børn og unge. Siden da har mere end 600.000 spillere snøret støvlerne i sommerferien og sammen dyrket kærligheden til den lille runde.

Sommerens fodboldskoler i 2020 er ingen undtagelse, og man kan allerede nu se frem til 25 timers træning, der med varierende træningspas udfordrer børnene på deres tekniske, taktiske, fysiske og mentale færdigheder.

I alt 3.500 trænere og ledere står klar til at tage imod de 24.000 deltagere, som har en uforglemmelig uge i vente - og nu med mulighed for navn på trøjerne.

Det er 26. år Jelling fS afholder DBU fodboldskole, når det foregår i uge 31.

Billetsalget er startet på fodboldskole.dbu.dk - og i skrivende stund er der stadig ledige pladser til fodboldskolen i Jelling.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Jelling Ugeavis

Byens Bio viser musikfilm

Annonce