Annonce
Jelling Ugeavis

Nyt forsøg fra Jelling Cykeltaxi: Kom med på palisaderundtur

Jelling Cykeltaxi kører normalt rundt med beboere fra Højagercentret, men nu vil man også forsøge at fragte turister rundt i monumentområdet. PR-foto
I vinterferien tilbyder Jelling Cykeltaxi, at gæster på Kongernes Jelling kan komme på en komfortabel cykeltur helt ud i hjørnerne af monumentområdet.
Annonce

Jelling: To dage i vinterferien afprøver Jelling Cykeltaxi i samarbejde med Kongernes Jelling et nyt forsøg med cykelture langs palisaden.

En tur er cirka to kilometer lang og varer 20-25 minutter. Undervejs vil der være elektronisk formidling ved 10 interessepunkter på ruten. Her vil passagerne få et indblik i Jelling fra vikingetid til stations- og seminarieby.

- Cyklen er en oplevelsesmaskine, og for turister kunne det være en komfortabel måde at opleve Jelling på. Hvem ville ellers nå helt ud i hjørnerne og ned omkring Smededammen, som er findestedet for pæleresterne med den store arkæologiske betydning, lyder det fra Jelling Cykeltaxi.

Det kommer til at foregå tirsdag 11. februar og torsdag 13. februar. Begge dage fra klokken 11 til 15. En tur, som altså varer 20-25 minutter, starter og slutter foran hovedindgangen til Kongernes Jelling. Det koster 1 Haralds Mønt per person at få en tur. Haralds Mønt kan købes i museumsbutikken for 45 kroner.

Palisaderundturen er et forsøg, og bliver det en succes i vinterferien, kan det gentages i perioder med gode besøgsdage.

Sådan er ruten for den store palisaderundtur. Kort: Jelling Cykeltaxi
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Jelling Ugeavis

Så er der igen senioridræt

Jelling Ugeavis

Café Sejd Kop 2020 afgjort

Annonce