Annonce
Jelling Ugeavis

Nyt navn skal bide sig fast

BID Jelling var blandt andet med til at arrangere den alternative juletræstænding, som foregik online første søndag i advent 2020, da man kunne følge med hjemme via skærmen. Screenshot
Annonce

Jelling: "BID Jelling". Tyg på navnet. Hvad smager det af? Mad? En café? Eller ...?

Formålet er, at BID Jelling skal smage af byudvikling, fællesskab og samarbejde mellem byens foreninger og firmaer. Men for flere kan navnet BID Jelling virke fjernt, selvom netværket har eksisteret i byen i nogle år. BID står i øvrigt for "Business Improvement District".

Derfor var dette tema også et af emnerne på dagsordenen, da BID Jelling gennemførte årets møde i sidste uge. Et møde, som foregik online med otte deltagere fra blandt andre Jelling Turist- og Handelsstandsforening, Jelling Lokalråd, Kongernes Jelling, Vejle Kommune og en facilitator fra BID Danmark.

Det er ikke første gang, at netværket drøfter, om navnet BID Jelling er sigende for samarbejdet. Men nu er det besluttet, at der skal vælges et nyt navn til næste møde i februar.

"Dog er det vigtigt, at BID-forkortelsen med, da den både nationalt og internationalt er et begreb for bysamarbejder," fremgår det af referatet fra seneste møde.

De umiddelbare forslag er "BIDrag Jelling", "Jelling BIDrager" og "Fællesliv".

På seneste møde blev det også besluttet, at kendskabet til BID-samarbejdet skal udbredes ved at satse mere på personlige invitationer og større synlighed over for foreningslivet i Jelling.

Næste gang, der er møde i BID Jelling, er torsdag 11. februar. Højst sandsynlig afvikles mødet igen online grundet coronasituationen. Nærmere info kan findes på jellingguiden.dk.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce