Annonce
Jelling Ugeavis

OK Gorm er klar med coronavenlig vinterferie-aktivitet

Orienteringsløb kan blandt andet lade sig gøre i Jelling Skov, Vingsted og Give Museumsskov, hvor OK Gorm står bag tre baner for børn og familier i vinterferien. Arkivfoto: Anders Pørtner

Jelling/Give/Vingsted: Er du til frisk luft, sjov og udfordringer til både krop og hoved, er orienteringsløb en god aktivitet.

Det mener især orienteringsklubben OK Gorm fra Jelling, der gerne vil invitere børn og familier til at prøve sportsgrenen som en del af Vejle Kommunes vinterferieaktiviteter i uge 7.

Her bidrager OK Gorm med tre gratis tilbud i henholdsvis Jelling Skov, Vingsted og Give Museumsskov.

Annonce

- Det er så coronavenligt, som det kan være, lyder det fra OK Gorm.

Kort og godt tilmelder man sig via Vejle Kommunes hjemmeside, får tilsendt et dokument med en bane, hvorefter man kan slå sig løs.

- Orienteringsløb handler om, at man skal gennemføre en bane ved at finde vej fra post til post i den rigtige rækkefølge ved hjælp af et kort. Hvis du har et kompas, er det en god hjælp til at vende kortet rigtigt, men det er ikke nødvendigt. Posterne består af pæle med et lille ”Find vej skilt” med nummer og bogstavkode, oplyser OK Gorm.

Det er endda muligt at vinde præmier. Hvis man skriver koden (tre bogstaver) for hver post på det skema, man får tilsendt med kortet, tager et billede af det efter løbet og mailer det til Karl Kristian Terkelsen (karlkt@post4.tele.dk), deltager man i lodtrækningen om at vinde et minikompas og en miniskærm. Der er i alt 9 præmiesæt.

Læs mere på Vejle Kommunes hjemmeside.

Annonce

Mest læste

Annonce
Annonce

Seneste nyt

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu

Mest læste

Seneste nyt

Annonce