Annonce
Jelling Ugeavis

På hemmelig mission i Cambodjas jungle

Den amerikanske film "Dommedag nu" er fra 1979 og instrueret af Francis Ford Coppola. Foto fra filmen
Få rørt lattermusklerne og se den nyeste Klovn-film, tag med på hemmelig mission i Cambodjas jungle eller oplev animationsfilm for hele familien. Alt dette sker i Byens Bio den kommende tid.
Annonce

Jelling: Ønsker du at få lattermusklerne rørt, har du muligheden i Byens Bio, hvor den nye Klovn-film, Klovn 3 - The Final, spiller onsdag til søndag aften.

Casper Christensen og Frank Hvam kommer - som vanligt – ud for nogle selvforskyldte pinlige, men grinagtige situationer, som nok kan være tåkrummende, men måske også genkendelige for den moderne modne mand?

"Dommedag nu" handler om Vietnamkrigen. Den bliver af nogle anset som en af de bedste krigsfilm nogensinde. Foto fra filmen
Annonce

Hemmelig mission

Fra mandag til onsdag i uge 7 er der lejlighed til at (gen)opleve en af filmhistoriens store vietnamklassikere Apocalypse now: Final Cut (Dommedag nu).

Den amerikanske efterretningsofficer Benjamin L. Willards sendes på en hemmelig mission til Cambodjas jungle, hvor den gale oberst Kurtz har skjult sig sammen med sin egen hær af indfødte. Målet er at likvidere obersten, men det bliver en lang tur gennem såvel Vietnamkrigens helvede som gennem menneskets indre.

Filmen er klippet om af Francis Ford Coppola, som også instruerede den originale version i 1979, så den nu varer cirka tre timer. Desuden er såvel lyd som billede renoveret. Filmen modtog fuldt fortjent alle store priser (Oscar, Guldpalmen, BAFTA, Golden Globe) samt mange andre og blandt skuespillerne er Marlon Brando, Harrison Ford, Robert Duvall og Martin Sheen.

Annonce

Familiefilm

Lørdag og søndag er det stadig muligt at se familiefilmen Ellevilde Ella, der planlægger en cirkusforestilling med Mikkel. Han løber imidlertid hjemmefra – og så må Ella sammen med den nytilflyttede Johnny forsøge at finde ham igen.

I uge 7 er det vinterferie, og hele ugen er der film i Byens Bio klokken 15.00. På programmet er premierefilmen Drømmebyggerne. Det er en en dansk animationsfilm af Kim Hagen Jensen, der sammen med Søren G. Hansen også har skrevet manuskriptet.

Drømmebyggerne har 12-årige Minna som hovedperson, og hendes liv ændres, da bonussøsteren, Jenny, flytter ind i huset. Allerhelst vil Minna gerne have Jenny til at forsvinde, og et pludseligt møde med Drømmebyggerne giver Minna mulighed for at ændre Jenny ved at ændre hendes drømme. Men drømme kan ikke ændres uden konsekvenser, så Minna må i gang både i drømme- og den rigtige verden.

Filmen er allerede solgt til fremvisning i mere end 24 lande, så det tegner til en stor succes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Jelling Ugeavis

Så er der igen senioridræt

Jelling Ugeavis

Café Sejd Kop 2020 afgjort

Annonce