Annonce
Jelling Ugeavis

Rykkede juledansen udenfor: Grangård holder fast i fællesskabet

Grangård rykkede julens fællesskab udenfor med kreative værksteder, musik, sang og dans om juletræer, Privatfoto

Jelling: Meget er taget fra os i det forløbende år, men følelsen af fællesskab nægter de at slippe på daginstitutionen Grangård.

- Pædagogikken har virkelig lidt under den her sundhedskrise. Vores pædagogiske rammer og værdier har måttet vige pladsen for strikse regler om håndvask, afstand til forældre, rengøring af legetøj og leg på tværs af huset. Det er mere kompliceret, end det lyder, siger Lone Hagensen, som er leder af Grangård.

Institution har eksisteret siden 1995 og har i dag 86 vuggestue- og børnehavebørn.

I haven blev der danset om juletræet. Privatfoto

- Julen kommer jo ikke overraskende tilbage hvert år, og hvad gør vi så? På Grangård blev vi enige om at rykke julens fællesskab udenfor med kreative værksteder, musik, sang og dans om juletræer, fortæller Lone Hagensen.

Hver børnegruppe har et juletræ, som står i Grangårds Have. Hver fredag mødes de fem børnegrupper om eget træ. Træet pyntes med billeder af fremmødte børn – og så danses der til stump, som udføres i fællesskab med bøtter, skeer og andet der kan lave larm.

- At finde ind i fælles rytmer suppleret med smil, sang og øjenkontakt er alt sammen med til at skabe følelsen af fællesskab: Vi både kan og vil noget sammen - også selvom der står en fælles fjende i vejen, lyder det fra lederen.

86 vuggestue- og børnehavebørn har deres daglige gang i daginstitutionen Grangård. Privatfoto
Grangård ligger på Amhøjvej 14. Privatfoto
Annonce

Mest læste

Annonce
Annonce

Seneste nyt

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu

Mest læste

Seneste nyt

Annonce