Annonce
Læserbrev

Sneen falder: Juleøl for hele familien

Byens to bryggerier har øllene klar til den hyggelige juletid. Herunder handler det om det arrangement, som Jelling Bryggeri står bag i den kommende weekend.
Annonce

Jelling: Hos Jelling Bryggeri fejres årets juleøllen i Byens Hus lørdag 2. november klokken 16.

- Den mørke tid er over os, kulden kommer snigende, og også i år kan man holde varmen med en juleøl fra Jelling Bryggeri, lyder det i en pressemeddelelse.

Bryggeriet har lagt op til hyggelig dag for hele familien, mens juleøllen skal smages af de voksne.

- Der kommer traditionelt mange børn og voksne til lanceringen af årets juleøl på Jelling Bryggeri, så i år afholdes arrangementet lørdag eftermiddag for at tage hensyn til de mange gæster, så de ikke skal komme direkte fra en lang dag på arbejdet eller i skolen. Det er en familievenlig event, hvor alle kan slappe af og hygge sig i godt selskab med hinanden og den gode øl. Det lokale band Hobo's spiller op til fest, og der er underholdning på biblioteket for børnene, mens de voksne smager på årets julebryg, oplyser Jelling Bryggeri.

Kongens Julebryg fra Jelling Bryggeri er en fyldig mørk belgisk ale. Øllen har en karakteristisk aroma fra Münchenermalten, som ledsages af en moderat bitterhed samt sødme fra alkoholen. PR-foto
Annonce

Mest læste

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu

Mest læste

Annonce