Annonce
Surdejskokken Jens Møller-Christensen driver Jelling og omegns eneste økologiske mikrobageri fra hjemmet på Mølvangvej. Foto: Mette Mørk
Jelling Ugeavis

Surdejskokken Jens har åbnet et mikrobageri med stor succes

Jelling har fået sit eget mikrobageri med den erfarne kok Jens Høy Møller-Christensen i spidsen. På åbningsdagen måtte han melde udsolgt på under en time.
Annonce
  • Surdej08
    Surdejskokken Jens Møller-Christensen driver Jelling og omegns eneste økologiske mikrobageri fra hjemmet på Mølvangvej. Foto: Mette Mørk
  • Surdej02
    Jens Møller-Christensen har bagt surdejsbrød i flere år, men det er først for nylig, at han spreder konceptet ud til hele byen. Dog er det ikke målet, at han skal leve af forretningen. Foto: Mette Mørk
  • Surdej01
    45-årige Jens Møller-Christensen har boet i Jelling i godt 20 år med konen og deres tre børn. Foto: Mette Mørk
  • Surdej05
    Hemmeligheden bag surdejen er ganske simpel og baseret på få ingredienser. Men potentialet er stort, mener Jens Høy Møller-Christensen. Foto: Mette Mørk
  • Surdej06
    Surdejskokken Jens Møller-Christensen driver Jelling og omegns eneste økologiske mikrobageri fra hjemmet på Mølvangvej. Foto: Mette Mørk
  • Surdej07
    Surdejskokken Jens Møller-Christensen driver Jelling og omegns eneste økologiske mikrobageri fra hjemmet på Mølvangvej. Foto: Mette Mørk

Mest læste

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu

Mest læste

Seneste nyt

Annonce