Jelling har fået sit eget mikrobageri med den erfarne kok Jens Høy Møller-Christensen i spidsen. På åbningsdagen måtte han melde udsolgt på under en time.
Copy link address
Anders Kynde ankyn@vafo.dk
Annonce
Del med andre:
Copy link address
-
Surdejskokken Jens Møller-Christensen driver Jelling og omegns eneste økologiske mikrobageri fra hjemmet på Mølvangvej. Foto: Mette Mørk -
Jens Møller-Christensen har bagt surdejsbrød i flere år, men det er først for nylig, at han spreder konceptet ud til hele byen. Dog er det ikke målet, at han skal leve af forretningen. Foto: Mette Mørk -
45-årige Jens Møller-Christensen har boet i Jelling i godt 20 år med konen og deres tre børn. Foto: Mette Mørk -
Hemmeligheden bag surdejen er ganske simpel og baseret på få ingredienser. Men potentialet er stort, mener Jens Høy Møller-Christensen. Foto: Mette Mørk -
Surdejskokken Jens Møller-Christensen driver Jelling og omegns eneste økologiske mikrobageri fra hjemmet på Mølvangvej. Foto: Mette Mørk -
Surdejskokken Jens Møller-Christensen driver Jelling og omegns eneste økologiske mikrobageri fra hjemmet på Mølvangvej. Foto: Mette Mørk