Annonce
Jelling Ugeavis

Sydamerikansk inspireret kunst i mange former på Byens Hus

Billedkunstner Elisabeth Kiefer udstille sin sydamerikansk inspireret kunst i Byens Hus fra den 26. oktober til og med søndag den 10. november. PR-foto
Annonce

Jelling: Fra lørdag den 26. oktober kl. 15 kan man i Byens Hus se en udstilling af billedkunstner Elisabeth Kiefer, der inviterer beskueren med ind i en frodig og varieret billedhave, hvor der gror sælsomme eventyr præget af humor, sødme og alvor.

- Jeg har altid været tiltrukket af eventyr og deres væsner, en tiltrækning, der med tiden er blevet til fabeldyr i maleri, tegning, ler og tryk. Her på det sidste inspireret af figurer fra Sydamerika. Jeg så nogle gravtæpper fra Peru på en udstilling i Göteborg og blev meget fascineret af både farver og motiver. Det er ikke kopier af de peruanske tæpper, men der er en klar inspiration fra dem, fortæller Elisabeth Kiefer i en pressemeddelelse.

Udstillingen vil således vise flere sider af Elisabeth Kiefers kunst og en stor variation af teknikker som: Klip, keramisk skulptur, tegning, blandformer, maleri og grafik. Hun har i mange år været med i det lokale kunstnerfællesskab Møllen i Jelling, og er medlem af kunstnergruppen "Hybriderne" i København samt Grafisk Værksted i Vejle.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce