Annonce
Jelling Ugeavis

The Blue Van er godt kørende - og kommer til Jelling

Unge musikere skal slippe presset, nøjes med at starte på 8 i stedet for 12 - og så blive bedre, opfordrer The Blue Van. PR-foto
Annonce

Jelling: I Byens Café kan man lørdag 21. marts opleve bandet The Blue Van.

The Blue Van går ind i sit fjerde årti med præcis samme line-up, der som 15-årige grundlagde bandet. Og spilleglæden og virkelysten er stadig i top hos Steffen Westmark, Søren Christensen, Allan Villadsen og Per Jørgensen.

De lover adskillige nye sange i 2020 - den første "Heavy Load" udkom i slutningen af januar - og er blandt andet et budskab til unge musikere om at befri sig fra præstationsangsten.

The Blue Van har turneret i hele verden, spillet med navne som The Killers, Echo and the Bunnymen, Pretenders, Franz Ferdinand og haft sange med i adskillige film og tv-serier – blandt andet i "Magic Mike" og "Scrubs". Endelig blev deres sang "There Goes My Love" brugt i Apples første reklame for iPad’en.

Koncerten er arrangeret af Jelling Musikforening og Jelling Musikfestival. Det er en stå-koncert med ganske få siddepladser. Billetter kan købes i Byens Café eller online.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce