Annonce
Jelling Ugeavis

Udsolgt jubilæumskoncert flyttet til 2021

Jubilæumskoncert med Brdr. Berg er udskudt til 2021. Arkivfoto: Mette Mørk
Om et par uger skulle der have været 40-års jubilæumskoncert med det lokale band Brdr. Berg i Byens Hus. Den er nu udsat til starten af det nye år.

Jelling: Den ellers længe udsolgte jubilæumskoncert med Brdr. Berg i Byens Hus 31. oktober er udsat på grund af forlængelsen af forsamlingsforbuddet og de restriktioner, det har medført.

Koncerten udskydes i stedet til 30. januar 2021.

- Det giver ikke umiddelbart mening, at Brdr. Berg spille for et lidt stækket publikum med mundbind, plantet på en stol hele aftenen og med et sluttidspunkt klokken 22. Brdr. Berg er til fest og fællessang, og det er tiden jo ikke til lige nu, omend vi nok alle godt snart vil have lov at holde en ordentlig fest, skriver en af gruppens medlemmer Lars Charlie Mortensen i en pressemeddelelse.

Beslutningen om udsættelsen er taget i samarbejde med Byens Cafe, Jelling Musikforening og Brdr. Berg, der i stedet ser frem til en give den gas den 30. januar 2021.


Vi havde glædet os vildt meget til at spille vores jubilæumskoncert, men vi er helt enige i, at det giver bedre mening at flytte festen, til vi alle kan bevæge os lidt mere frit omkring.

Lars Charlie Mortensen


Folk, der har købt billet, kan beholde den til den nye koncert. Hvis man er forhindret på den nye dato, kan billetten refunderes i Byens Cafe. Der har været venteliste til arrangementet, og med udsættelsen er det håbet, at man lukke lidt flere ind.

Brdr. Berg blev dannet for 40 år siden og er stort set intakt. I dag består gruppen af Lars Charlie Mortensen (vokal og guitar), Ove Rasmussen (keyboard, piano og vokal), Henrik Franck Jensen (leadguitar), Frank Olsen (guitar), Henrik Kunz (bas) og Eric Østergård (trommer).

Gruppen havde sin storhedstid på det hedengange Harald Blåtand, men spiller stadig den dag i dag ved festlige lejligheder.

- Vi havde glædet os vildt meget til at spille vores jubilæumskoncert, men vi er helt enige i, at det giver bedre mening at flytte festen, til vi alle kan bevæge os lidt mere frit omkring, lyder det fra Lars Charlie Mortensen.

Annonce

Mest læste

Annonce
Annonce

Seneste nyt

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu

Mest læste

Seneste nyt

Annonce