Annonce
Jelling Ugeavis

Velkendt kvinde i Jelling starter som selvstændig grøn frisør

33-årige Tina Dupont starter som selvstændig frisør i Jelling under navnet Organic Hair Lounge. Hun har lejet ind i Gormsgade 15 hos Janni Skovgaard, der står bag Greenhouse - Økologisk frisør. Foto: Mette Mørk
Efter 13 år som ansat i en frisørsalon har Tina Dupont taget springet som selvstændig frisør med en mere grønnere hverdag i vente.
Annonce

Jelling: Hun kunne allerede mærke det, når hun trådte ind ad hoveddøren til frisørsalonen. Den skrappe lugt fra alskens produkter til håret.

Produkter, som sikkert er af høj kvalitet, men som ikke nødvendigvis altid er så venlige over for sundheden og miljøet.

Og denne skrappe lugt kunne jævnligt resultere i hovedpine hos frisør Tina Dupont, fortæller hun. Derfor var det en af årsagerne til, at hun fik et skub i en ny retning som grøn og selvstændig frisør.

Tidligere har hun arbejdet hos en anden frisør i byen.

- Jeg har været meget glad for at være ansat og senere salonbestyrer. Det har givet mig masser af værdifuld erfaring, og jeg kunne egentlig godt have klaret flere år i en almindelig frisørsalon, men på sigt ville det ikke have været godt for mig, siger Tina Dupont.

- Derfor har jeg valgt at blive grøn frisør med fokus på miljø, økologi og bæredygtighed - og uden skadelig kemi i produkterne. Det grønne er vejen frem, og det er noget, jeg bedre kan stå inde for. Ikke bare i forhold til mig selv, men lige så meget for kundernes skyld, tilføjer hun.

Annonce

To firmaer på samme adresse

Organic Hair Lounge hedder Tina Duponts nye frisørbiks.

Hun har lejet sig ind hos Janni Skovgaard, der driver Greenhouse - Økologisk frisør i Gormsgade 15. De to kvinder kommer til at drive hver deres firma i salonen.

- Vi klipper efter samme koncept, og selv om vi har vores egne firmaer, betragter vi hinanden som kolleger, og vi hjælper hinanden, når der er brug for det, siger Janni Skovgaard.

Hun har haft Greenhouse - Økologisk frisør siden 2007. De to første år i lokalet, som i dag benyttes af Café Sejd, og siden 2009 i Gormsgade - lige over for Sydhøjen.

- Da jeg begyndte som grøn frisør i Jelling, var det stadig meget nyt med sådan et koncept her i området. At være grøn frisør betyder blandt andet, at vi undgår de værste kemier i vores produkter, ligesom vi heller ikke tilbyder at lave permanent på grund af indholdsstofferne. Men det betyder for eksempel også, at lyset i salonen er energibesparende og kaffen er økologisk, forklarer Janni Skovgaard.

Annonce

Fleksible åbningstider

Med Tina Duponts indflytning vil folk også opleve, at der vil være mere åbent i frisørsalonen i Gormsgade.

Muligvis er de to frisører ikke altid i salonen på samme tid. For med Tina Duponts to småbørn og Janni Skovgaards to teenagebørn er der lidt forskellige hverdagsrutiner at tage hensyn til i privatlivet.

- Vi har ikke de samme faste åbningstider, men vi er fleksible, lyder det med et smil fra Tina Dupont og Janni Skovgaard.

Booking af en tid hos enten Organic Hair Lounge eller Greenhouse - Økologisk frisør kan foregå online på deres respektive hjemmesider eller per telefon.

Lørdag 27. juni holder Tina Dupont reception i Gormsgade 15 fra klokken 14 til 16.

Tina Dupont har boet i Jelling i otte år. Foto: Mette Mørk
Med salon i Gormsgade 15 har frisørerne Tina Dupont og Janni Skovgaard en central placering i Jelling. Foto: Mette Mørk
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Jelling Ugeavis

Rema 1000 lukker i to uger

Annonce