Annonce
Jelling Ugeavis

Verdensballetten ved Jellinghøjene er officielt aflyst: Udsættes til 2021

Verdensballetten skulle udover i Jelling have optrådt i blandt andet Ribe, Horsens, Tønder og Skagen. Arkivfoto: Annett Bruhn
Som ventet er Verdensballettens sommerturné, der skulle have været forbi Jelling den 2. august, blevet aflyst. Arrangørerne arbejder på at finde en ny dato i 2021.
Annonce

Jelling: Der bliver ingen opvisning fra Verdensballetten ved Jellinghøjene i år.

Det har Verdensballetten fredag meldt ud på sin Facebook-side. Her fremgår det, at alle årets forestillinger er aflyst og udskudt til 2021 på grund af coronavirus.

- Vi beklager den lange svartid. Nu må vi imidlertid melde den triste nyhed ud, at der ikke bliver nogen Verdensballetten til sommer. Vi havde håbet til det sidste at finde en form for at kunne afholde forestillingerne, så vi kunne ses til sommer. Men med de seneste restriktioner omkring antal og samtidig skulle kunne holde den nødvendige afstand, ser vi nu ikke længere en mulighed, står der i opslaget.

Vejle Musikteater, som er med til at arrangere forestillingen i Jelling, bekræfter også udsættelsen. På musikteatrets hjemmeside står der, at man afventer en ny dato.

Billetkøbere vil modtage en mail med yderligere informationer. Samme billetter vil gælde til 2021, men det er også muligt at få refunderet beløbet, oplyser Verdensballetten, som skriver afslutningsvist:

- Vi håber dog at se så mange af jer på den anden side til næste sommer til et brag af en forestilling.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Jelling Ugeavis

Så er der igen senioridræt

Jelling Ugeavis

Café Sejd Kop 2020 afgjort

Annonce