Annonce
Jelling Ugeavis

Verdenspremiere på hemmelig Star Wars-film i Byens Bio

’The Rise of Skywalker’ er den sidste del af den nye Star War-trilogi, som startede med ’Star Wars: The Force Awakens’.
Kom med på en rejse ud i rummet til premieren på den nye Star Wars-film, som har et plot, de færreste kender til.
Annonce

Jelling: "Lucasfilm og instruktør J. J. Abrams går atter sammen om at føre publikum ud på en episk rejse til en fjern, fjern galakse med 'Star Wars: The Rise of Skywalker', den storslåede afslutning på den skelsættende Skywalker-saga, hvor nye legender vil blive født, og frihedskampens endelige slag står for døren."

Således præsenterer Disneykoncernen selv den nye Star Wars-film, der har verdenspremiere onsdag den 18. december. Også i Jelling - i Byens Bio!

Men ellers er der ikke sluppet meget ud om filmens plot, kun at det følger efter handlingen i 'Star Wars: The Last Jedi', der blev vist i 2017.

Science fiction-serien startede i 1977 med George Lucas som instruktør. Han instruerede også de følgende film i sagaen, men har senere koncentreret sig om manuskript til og produktion af filmene.

På rollelisten til 'The Rise of Skywalker' ses blandt andet Daisy Ridley, Adam Driver, John Boyega og Oscar Isaac, som har medvirket i alle filmene i Skywalker-trilogien.

Frode Får og en alien bliver gode venner i familiefilmen 'F for får 2: Fårmageddon'.
Annonce

Underholdning for børn og voksne

I en helt anden boldgade, men også med en masse fantasi, vises i weekenden og Lillejuleaftensdag 'F for får 2: Fårmageddon'.

Det er en meget sød og sjov film, skabt i stopmotion-formatet, med figurer i modellervoks. En film for hele familien – også de ret små.

Anmelderne kalder den blandt andet underfundig, charmerende og virkelig morsom, og B.T.s Thomas Brunstrøm skriver: "Man er simpelthen godt underholdt af lige dele fin historie og gakket slapstick-komedie - og hvis man er voksen, kan oven i købet hygge sig med subtile og nogle gange meget direkte referencer til værker som ' E. T.', ' Rumrejsen år 2001' og ' X-Files'."

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce