Annonce
Surdejskokken Jens Høy Møller-Christensen åbnede i 2021 et økologisk mikrobageri i Jelling, men lukkede det igen et halvt år senere. Nu løfter han sløret for et muligt comeback. Arkivfoto: Mette Mørk
Jelling Ugeavis

Efter uventet lukning overvejer populær bager nu at gøre comeback: - Jeg er blevet tilbudt byens bedste beliggenhed

Sidste år lukkede Surdejskokken pludseligt, selv om bageriet havde stor succes med at sælge surdejsbrød. Men drømmen om et bageri i Jelling er ikke slukket, fortæller manden bag projektet. Nu beder han om hjælp til at genåbne forretningen i nye lokaler.
Annonce
  • Surdej03
    Surdejskokken Jens Høy Møller-Christensen åbnede i 2021 et økologisk mikrobageri i Jelling, men lukkede det igen et halvt år senere. Nu løfter han sløret for et muligt comeback. Arkivfoto: Mette Mørk
  • Surdej02
    Særligt disse surdejsbrød var et hit hos Surdejskokken, som på få måneder havde solgt 15.000 morgenstykker til de sultne kunder i Jelling og omegn. Arkivfoto: Mette Mørk

Mest læste

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu

Mest læste

Seneste nyt

Annonce