Annoncørbetalt indhold

Ja, dit hår er en del af din identitet

Dette indhold er sponsoreret

Når det handler om hår, har du sikkert prøvet at vågne op med en følelse af, at du egentlig mest har lyst til at blive hjemme. Dårlige hårdage kender de fleste, og når sådan en dag kan påvirke dit humør i en sådan grad, så er det fordi, at håret er en betydelig del af den, du er. Uanset om du har langt, kort, krøllet, glat, lyst, mørkt, kraftigt eller fint hår, så er håret en uomgængelig del af din identitet - både i dine egne og andres øjne. Selv for mennesker uden hår på hovedet, er fraværet af hår en del af deres identitet. Det kan virke paradoksalt, når du ikke så let selv kan ændre din naturlige hårtype. Til gengæld kan du naturligt fremme din hårkvalitet med produkter fra HairLust, og det har mange allerede fået øjnene op for.

Dansk kvalitet i DNA’et

Annonce

At hår er lig med identitet i både mænd og kvinders univers, kan tydeligt mærkes hos den danske succeshistorie HairLust. HairLust er en virksomhed, der med en lille base i København og et stort lager i Jylland, virkelig har fingeren på pulsen i forhold til hårpleje anno 2020. Frugterne af den høje danske kvalitet høster de fra såvel nationale som internationale skønhedspriser og vigtigst af alt; fra de tilfredse kunder i ind- og udland. I det brede og populære sortiment finder du de eftertragtede hårvitaminer, som nærer håret indefra, men også produkter som hårolie, hårshampoo blandt mange andre kan anbefales til at tilføre dit hår liv og identitet.

Hår forandres igennem hele livet

Måske har du oplevet at sidde med familiealbummet i skødet og se på fotografier af dig selv eller din nære familie, imens du pludselig bemærker, at dit eget eller et familiemedlems hår ser markant anderledes ud nu. Hår forandrer sig igennem livet, og ikke alene oplever mange, at deres hår bliver gråt, det er også langt fra usædvanligt, at håret med årene ændrer struktur og kvalitet. Livet sætter sine spor på håret såvel som på huden, for ofte er en graviditet hos kvinder eller kort- og længerevarende stress hos begge køn med til at ændre håret for altid. For både mænd og kvinder er et emne som hårtab tabubelagt, men du kan gøre dit til at bryde tabuet ved at tale om, at hårtab og hårændringer er naturligt og kan ramme alle aldre, men at der er hjælp at hente både i form af kosttilskud og med vejledning fra sundhedsfaglig eller læge.

Dette indhold er sponsoreret


Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.