Annoncørbetalt indhold

Lider du af tørre øjne?

E-Eye
- vidste du at der findes en effektiv behandling?
Annonce

Denne annonce indeholder sponsoreret indhold

Tørre øjne er en sygdom, der påvirker op til 30 % af visse befolkningsgrupper. Udbredelsen er tit knyttet til alder, medicin og visse gigtsygdomme.Tørre øjne er en svækkelse i tårefilmen og symptomerne er bl.a. løbende øjne, irritation, kløe og følelsen af et fremmedlegeme i øjet.

Annonce

Tørre øjne kan behandles med E-Eye

Behandling med E-Eye ipl giver personer med tørre øjne mulighed for en varig behandling. Behandlingen afhjælper tørre øjne og de problematikker der følger med.

Louise Villumsens livskvalitet er væsentligt forbedret efter behandling med E-Eye

”Det er helt fantastisk, at jeg er kommet i gang med E-Eye behandling hos Remanius Vision,” fortæller Louise, Frederiksberg. ”Før havde jeg ekstremt irriterede øjne, og det påvirkede min hverdag meget. Jeg har været hos øjenlæge utallige gange. Jeg har prøvet et utal af forskellige øjendråber, øjencremer, kosttilskud i form af omega-3 olier samt varmemaske til øjnene med efterfølgende massage morgen og aften. Lige lidt hjalp det, - så jeg var ved at være godt træt og frustreret” siger Louise. Louise slog til, da det var muligt at få en gratis prøvebehandling hos Michelle. ”Jeg har nu fået behandling med E-Eye i et halvt års tid, og jeg kunne mærke en forbedring allerede efter anden behandling,” fortæller Louise. ”Det har stor betydning for mig, at jeg slipper for at have svidende og irriterede øjne hver dag. Jeg vil helt klart anbefale andre, der oplever daglige gener i øjnene, at blive undersøgt for tørre øjne hos Remanius Vision og gå i gang med behandlingen hurtigst muligt.”

Selve behandlingen fungerer ved at E-Eye apparatet genererer polykromatisk pulserende lys: Intense regulated pulsed light. Behandlingen er klinisk testet med gode vedvarende resultater.

Lyset ved E-Eye behandlingen sætter gang i blodomløbet i vævet omkring øjnene og stimulerer de meibomske kirtler.

Lene Mou Jessen kan varmt anbefale behandling med E-Eye

Lene fra Kokkedal har lidt af tørre øjne i mange år uden at vide, hvad der var galt. ”Før i tiden gik jeg altid rundt med en lille flaske saltvand i lommen, så jeg kunne dryppe mine øjne med jævne mellemrum. Det lindrede lidt, men hjalp kun kortvarigt”, fortæller Lene. I november 2019 begyndte Lene på E-Eye behandling hos Remanius Vision, efter flere besøg og løbende kontroller hos øjenlægen. ”Mine øjne var røde, irriterede og kløede. Og så var jeg meget træt i de perioder, hvor mine øjne var mest tørre og irriterede. Michelle anbefalede behandling med E-Eye, og jeg må sige, at det har hjulpet helt utroligt,” fortsætter Lene. ”Jeg skal fortsætte behandlingen og kommer i klinikken hos Michelle ca. hver 3. uge. Det er en kronisk tilstand, - men der er tydelig forskel på mine øjnes velbefindende og min træthed, når behandlingen nærmer sig og når den er klaret. Jeg får det meget bedre, når jeg har været til behandling i klinikken.” Ved siden af behandlingen med E-Eye bruger Lene sterile renseservietter (Blephademodex), som hjælper med at holde øjnene fri for snavs og småpartikler. ”Jeg kan varmt anbefale alle, der oplever kløen og svien i øjnene og også løbende øjne, at få konstateret, om det er noget, som E-Eye kan afhjælpe,” slutter Lene.

Hos Remanius Vision har optometrist Michelle Duus Odberg set effekten af behandlingen mange gange. “De fleste oplever forbedring med det samme, men der er bedst effekt ved at få 3-4 behandlinger med et par ugers mellemrum. Udover den lindrende følelse, ved at slippe for tørre øjne, har behandlingen en anden positiv effekt”, fortæller Michelle Duus Odberg. “Huden omkring øjnene bliver nemlig også stimuleret, og det betyder, at den strammer lidt op, så man ser friskere ud.”

Annonce

Gratis prøvebehandling

Vi tilbyder i øjeblikketen gratis demonstration og prøvebehandling med E-Eye hos Remanius Vision.Pris derefter: Behandlinger som abonnement over betalingsservice kr. 495,- pr. måned.
Enkeltbehandling: kr. 695,-

Ring og bestil tid – eller book direkte på hjemmesiden: remaniusvision.dk

Annonce

Covid-19

Du kan trygt få behandling hos Remanius Vision på trods af corona. Vi tager alle de forholdsregler, der skal til, for at beskytte vores patienter. Har du spørgsmål ift. vores håndtering af behandlinger og Covid-19, så ring til os på tlf. 33 23 30 10.

Remanius Vision – Gammel Kongevej 179 – 1850 Frederiksberg C. – Tlf. 3323 3010www.remaniusvision.dk

Denne annonce indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.