Annoncørbetalt indhold

Udlandsdata der gør sommerferien lidt sjovere.

Denne artikel er sponsoreret af duka.dk

Når vi rejser mod varmere himmelstrøg, bliver vi mere eller mindre handicappet. Vores mobildata kan nemlig ikke pakkes i kufferten og tages med os. Vores telefoner er ofte er begrænset af den mængde udlandsdata vi har. Derfor ender mange af os med en telefon der ikke dur, med mindre vi gør brug af det utroværdige hotel wi-fi. 

Selvfølgelig er en ferie væk fra skærmen rart, hvor vi kan få fornøjelsen af kvalitetstid med vores rejsemakker. Men der er mange grunde til, at vi bruger vores mobildata så meget - og som vi også gerne vil på ferie. Fx det at skrive på messenger til familie og venner derhjemme, dele billeder på instagram fra vores oplevelser.

Der er selvfølgelig altid det lokale hotel wi-fi, men som vi alle har prøvet, er det af en mere ustabil karakter. Det er både fordi internettet i store dele af udlandet, ikke er af samme gode og hurtige kvalitet som i Danmark. Men også fordi internettet ikke er så etableret i udlandet og fordi mange mennesker deler det samme netværk – hvilket resulterer i den noget forringede kvalitet. Eftersom vi er vant til den lynhurtige forbindelse derhjemme fra, kan den ekstremt langsommelige forbindelse på feriehotellet virkelig lægge en dæmper på ferie humøret.


Data i udlandet.

Vi vil nødig skulle undvære vores mobil GPS når vi skal nye, ukendte steder hen - for hvorfor skulle vi have lyst til at undvære GPS'en i et helt fremmed land? Gps´en har efterhånden fået mange funktioner, udover at hjælpe dig med at finde bestemte lokationer. Så kan den fremvise andre brugers anbefalinger af restauranter, hoteller og seværdigheder. Dette gør gps´en til en uundværlig rejsemakker, samt en mere kompakt og elegant løsning. Du kan selvfølgelig vælge at navigere efter et traditionelt kort af papir, hvis du ikke har noget imod fare vild, skændes med dine rejsekammerater om hvilken vej, der er rigtig eller at blive stemplet på lang afstand som en turist.

Det kan derfor være en rigtig god ide at sikre sig etmobilabonnement med udlandsdata, både for din egen skyld men bestemt også for din families. Med data i udlandet kan du stadig: 

  • Holde familien opdateret på hvordan rejsen forløber sig.
  • Holde kontakten med omverdenen. 
  • Bruge din mobils funktioner, mens du er rundt og nyde seværdighederne. 


Billigt mobildata i udlandet.

Dukaer et prisvindende teleselskab, der i alle deres abonnementer tilbyder data i hele EU. Uanset om du vælger 10,20 eller 50 GB så er der rig mulighed for at bruge det i Europa. Hos Duka er du garanteret:

-     Ingen skjulte gebyrer

-     Fri tale, mms og sms

-     Ingen binding

Gør rejsen nemmere med udlandsdata fra Duka. 

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem JFMs kommercielle afdelinger og en annoncør.

JFMs uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på JFMs nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til JFMs nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens navn for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt.