Annoncørbetalt indhold

Børnevenlige julegaveideer


Dette indhold er sponsoreret

Så går der ikke længe før, november måned er ovre, og julen for alvor ruller ind over det danske land. Julen er en herlig tid, hvor gaderne bliver beklædt med lyskæder, og stemningen er lidt varmere og lidt hyggeligere. Du bruger mere tid sammen med familien og dem, der står dig nær. I følger med i årets julekalender og spiser chokolade og pebernødder i stor stil. Julen er på mange måder en fantastisk tid på året, men den fører også sin del af stress med sig. Én af de helt store grunde til dette er gaverne. Gaver skal gives, og gaver skal modtages, men du vil gerne imponere og give nogle veloplagte og skønne gaver. Måske er du netop for nylig blevet nybagt forældre, eller også er der en i familien, der er? Det betyder, at der nu skal tænkes i børnevenlige gaver for første gang i lang tid. Det kan være svært at regne ud, hvad et barn skal have i gave nu til dags. Tiderne har ændret sig, og gaven skal selvfølgelig også passe til barnets alder. Sidder du og er en smule i tvivl om, hvad der skal under træet af børne-gaver i år? Så følger her en kort og simpel guide over en række børnevenlige julegaveideer, du kunne overveje at ligge under træet i år.

Legemad

Køb legemad til børn. Det lyder måske underligt, men det er ikke så rundt på gulvet endda. Legetøjsmad kan være alt fra en samle-selv-burger af træ til et større komfur med gryder og pander af plastik eller træ. Der er en glimrende interaktiv gave til småbørn, hvor de kan bruge deres fantasi og blive bekendt med objekter, de senere møder og skal bruge i det virkelige liv. Markedet byder på mange spændende løsninger, når du kommer til legetøjsmad, så det er bare at gå på opdagelse.

Lækkert børnetøj

En altid veloplagt gave til børn i nærmest alle aldre er tøj. Børn vokser, og der skal hele tiden nyt tøj på kroppen. Så hvorfor ikke lægge en gave under træet, der fejrer barnets vokseværk? Her kan du købe alt fra sko til huer og handsker. Alt, hvad barnet får brug for, er relevant at give i gave.

Videospil

Tiderne, hvor de voksne mente at videospil var en plage, er ovre. Myten om de firkantede øjne samt ideen om, at videospil skulle gøre en voldelig, er lagt i graven. Tilbage er kun at sige, at videospil kan være en genial form for underholdning til børn i alle aldre. Det kan også bidrage til kognitiv og læringsmæssig udvikling hos barnet. Overvej derfor også at pakke et videospil ind til de mindste denne jul.

Dette indhold er sponsoreret

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem JFMs kommercielle afdelinger og en annoncør.

JFMs uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på JFMs nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til JFMs nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra JFMs uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.