Annonce
KøbenhavnLIV

Østerbrogade 190: Ros og fy om byggeprojekt

De planlagte ungdomsboliger på Østerbrogade 190. Illustration: Vilhelm Lauritzen Arkitekter 
Annonce

Ros til Østerbro Avis for at holde fast ved skandale-byggesagen Østerbrogade 190, hvor en bygherre vil opføre en 24 meter høj boligblok og gøre de bagvedliggende boliger til en baggård.

Ros til partierne konservative, Venstre og radikale for nu politisk at ville gå kritisk ind i sagen. Ros til Østerbro Lokaludvalg for at gå i flæsket på magthaverne på det store rådhus og udtrykke kraftig modstand mod byggeriet.

Særlig ros til SF (Klaus Mygind), som gerne vil have en lille park på området. Usikkert med ros til Socialdemokratiet og Enhedslisten, som forhåbentlig ikke bare vil være politiske kratluskere ved ikke at ytre sig i sagen.Fy til Lægeforeningens Boligers Fond, som har solgt dette grønne område til en grumme bygherre i stedet for med et stykke bynatur at bidrage til borgernes sundhed og trivsel.

Hvad er løsningen? At kommunen køber grunden og skaber et spændende grønt anlæg. I øvrigt må grunden kunne købes billigt, da jorden er forurenet efter en tidligere benzin-tankstation, og der skal en grundig oprensning til.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Vesterbro

Der er lort i buret på Boulevarden

Annonce