Annonce
KøbenhavnLIV

100 års hændelse: Banken flytter fra Trianglen

I mere end 100 år har der ligget en bank her, men snart er det forbi. Foto: Thomas Frederiksen
Efter at have ligget på Trianglen i mere end 100 år, flytter Nordea væk fra den markante adresse, men dog kun få hundrede meter
Annonce

Der er sket mange forandringer på Østerbro gennem årene, men en ting har man altid kunnet være sikker på.

Der ligger en bank på en af de bydelens mest centrale adresser: Østerbrogade 78 - lige ved Trianglen. Banken har skiftet navn et par gange i årenes løb, i mange år hed den Privatbanken, en overgang hed den Unibank, og de senere år blev navnet Nordea, alt efter diverse fusioner og opkøb i den finansielle sektor.

Annonce

Flytter til Parken

Uanset navn kunne man være sikker på en ting: Der blev lukket masser af lokale filialer på Østerbro og alle andre steder, men ved Trianglen, hvor de to centrale gader Østerbrogade og Nordre Frihavnsgade mødes, der bliver banken liggende.

Altså lige indtil nu. I weekenden 22.-23. august flytter Nordea sin filial cirka en halv kilometer fra Trianglen til femte sal på en anden ikonisk Østerbro-adresse: Parken.

Flytningen sker for at følge kundernes brug af banken, fortæller filialdirektør Rune Bach:

-Danskernes måde at bruge banken på har ændret sig markant de senere år. Vi bruger færre kontanter og klarer selv mange af de daglige pengesager via mobiltelefon og netbank. Derfor har vi kigget efter nye lokaler, som er skabt til det gode rådgivningsmøde, fortæller han.

Annonce

Elevator til femte

Rune Bach mener, at det i høj grad vil være til gavn for kunderne, både dem med bil og de gangbesværede, på trods af det er på femte sal.

- Udover en fantastisk udsigt over byen vil den nye filial byde på elevator, ligesom muligheden for at parkere bilen vil være betydeligt bedre end i dag. Filialen vil også ligge tæt på to metrostationer.

Kunderne vil blive mødt af de samme ansatte som i dag, fortæller Rune Bach:

-Selvom der stadig er nogen tid til august, så glæder vi os allerede til at vise de nye lokaler frem over en god kop kaffe. Indtil da vil kunderne stadig kunne finde os i de nuværende lokaler på Østerbrogade.

Det vides pt. ikke, hvad der skal være i bankens nuværende lokaler,

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Klumme

Find Holger

Annonce