Annonce
Trafik

15 minutter døgnet rundt: P-pladserne i Ryesgade tages nu op politisk

Beboerformand Sheku Amadu Jalloh og lokaludvalgsformand Allan Marouf ved de omstridte parkeringspladser i Ryesgade. Foto: Thomas Frederiksen
Annonce

Østerbro Avis har tidligere beskrevet, hvordan en række parkeringspladser i Ryesgade pludselig og uventet blev til omdannet til 15 minutters parkering, uden beboerne var forberedt på det, fordi Rigshospitalets testcenter for corona er flyttet ind i gaden.

Beboerformand Sheku Amadu Jallog har beskrevet, hvordan flere beboere har fået bøde, og han undrer sig over, hvorfor der også er 15 minutters parkering sent om aftenen og om natten, når testcentret har lukket.

Nu tager det konservative leder på Københavns Rådhus, Jakob Næsager, sagen op og nævner, at han gerne have ændringer af p-pladser til politisk behandling.

- Derudover vil jeg gerne vide, hvilke hensyn, der ligger bag, at beboerparkeringspladser påtænkes nedlagt i et område, hvor belægningsprocenten er meget høj, og hvor der er mangel på parkeringspladser. Vi vil også gerne vide, hvorfor de påtænkes blokeret for beboerne hele døgnet, når de næppe skal bruge stil korttidsparkering af gæster om aftenen og om natten, skriver han i en hanvendelse til teknik- og miljøborgmester Ninna Hedeager Olsen (EL).

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Affaldet hober sig fortsat op på Frederiksberg

Rund dag

Et liv med malerpensler og filmstrimler

Byliv

Nyt om den bemandede legeplads ByOasen

Klumme

Skomagerbutikken der altid har ligget her

Debat

Vi skal bevare Hospitalsgrundens grønne præg

LEDER

Lad ikke vores butikker dø: Køb dine julegaver lokalt

Annonce