Annonce
Unge hjemløse

Hjem på vej for 24 unge hjemløse: Nyt herberg skal sikre dem tryghed og inddragelse

Det første spadestik for ungeherberget ved Sporsløjfen fandt sted fredag 23. oktober. Sporsløjfen forventes at være klar til benyttelse i sommeren 2022. Foto: Københavns Kommune
Annonce

Livet på gaden kan være problematisk. Nemlig et liv uden tryghed eller nogen form for sikkerhed. Man leder ofte efter lyset for enden af tunnelen, og det kan være vanskeligt at finde i de hårde stunder. Men dette lys kan være fundet for 24 unge hjemløse.

På Østerbro bliver der opført et nyt herberg Sporsløjfen, der skal sikre denne gruppe hjemløse et sted at bo samt langt mere tryghed og sikkerhed i hverdagen.

- Hjemløshed hører ikke til i et velfærdssamfund. En vigtig del af at få mennesker ud af hjemløshed er herbergspladser, hvor de kan være, indtil de kan flytte i egen bolig. Det er rigtig vigtigt, at vi griber unge uden et sted at bo og hjælper dem videre. Her vil Sporsløjfen spille en stor rolle, siger socialborgmester Mia Nyegaard (R).

De unge vil bo på enkeltværelser med to fælleskøkkener med plads til madlavning og andre hyggelige stunder, der skal inddrage dem i et fællesskab.

Sporsløjfen forventes at være klar til benyttelse i sommeren 2022.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Rund dag

Et liv med malerpensler og filmstrimler

Byliv

Nyt om den bemandede legeplads ByOasen

Klumme

Skomagerbutikken der altid har ligget her

Debat

Vi skal bevare Hospitalsgrundens grønne præg

LEDER

Lad ikke vores butikker dø: Køb dine julegaver lokalt

Annonce