Annonce
KøbenhavnLIV

44-årig mand afgået ved døden efter lejlighedsbrand

En mand er afgået ved døden i forbindelse med en brand i Thorsgade på Ydre Nørrebro. - Foto: Jakob Eskildsen/Ritzau Scanpix

Tidligt torsdag morgen brød en brand ud i en lejlighed i Thorsgade på Ydre Nørrebro. 50 personer blev evakueret, mens to personer blev bragt til Rigshospitalet. Den ene er nu afgået ved døden.

Annonce

Torsdag eftermiddag oplyser Københavns Politi, at en 44-årig mand er afgået ved døden i forbindelse med en brand i en lejlighed i Thorsgade tidligt torsdag morgen.

Klokken 05.03 blev Københavns Politi alarmeret om, at der var brand i en lejlighed på anden sal i Thorsgade 44 på Ydre Nørrebro. Her blev den 44-årige mand og en person mere bragt til Rigshospitalet som følge af røgforgiftning, mens yderligere 50 personer blev evakueret.

Annonce

Nødvendigt at genhuse beboere

De evakuerede beboere blev i første omgang samlet i et beboerlokale, hvor de blev tilbudt psykiatrisk hjælp oven på chokket over den bratte vækning. Vagtchefen kunne torsdag morgen oplyse, at beboerne fra naboopgangene efterfølgende var kommet tilbage til deres lejligheder.

Københavns Politi oplyser torsdag eftermiddag, at beboere i tre lejligheder i opgangen, hvor branden fandt sted, er blevet genhuset.

Årsagen til branden kendes endnu ikke.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Sydhavnen

På to hjul rundt i Sydhavnen

Frederiksberg

En invitation til Godthåbsvej

Gadekunst

Ny gadekunst pryder porten til Westend

Nyfødte

Her er de mest populære navne i hovedstaden

Annonce