Annonce
KøbenhavnLIV

Ballonkompagniet: »Ligesom Interflora, bare med balloner«

Carsten - og Mikkel Nielsen er klar til at levere balloner. - Foto: Privat

Ballonkompagniet, der normalt kører land og rige rundt for at skabe den bedste ballonoplevelse for deres kunder, topper nu, på grund af corona-krisen deres service ved at levere balloner privat.

Annonce

På Jernbane Alle 77 ligger Ballonkompagniet. De har, indtil covid-19 gjorde sit indtog i Danmark, ernæret sig ved at puste balloner op til enhver festlig lejlighed, hvad enten det var til et babyshower, en fødselsdag, det var en ballon med en gave indeni, en to meter lang ballon-hest med hestevogn eller pyntning til firmafesten.

Selvom disse tider er pt forbi, stopper det ikke makkerparret, far og søn, Carsten- og Mikkel Nielsen, der startede Ballonkompagniet som internet-butik januar 2018. 12. oktober 2019 åbnede deres fysisk butik, Jernbane Alle 77.

Annonce

Leverer alle ugens dage

»Vores butik er mere eller mindre lukket ned. Så med mindre der er nogen der - i behørig afstand - vil ned at se butikken - så kommer vi selvfølgelig ned og åbner op,« fortæller Carsten Nielsen, der sammen med sin søn Mikkel Nielsen går all på at fortsætte deres gode service og på at overleve corona-krisen ved at levere balloner.

Annonce

Ligesom Interflora

»Vi har leveret balloner med posten før, men det kostede os penge, hver eneste gang vi solgte en ballon. Da corona-krisen startede, måtte vi finde en ny måde at få balloner ud til vores kunder på, når kunderne ikke længere kommer ned i vores butik. Og det er at køre ballonerne ud, hvilket er en kæmpe succes,« fortæller Carsten Nielsen.

- Hvordan fungerer det rent praktisk?

»Man kan sige at det, uden at skulle stjæle deres koncept, er ligesom Interflora - uden blomster,« siger Carsten med en stemme der smiler og fortsætter: »Vi leverer en helium-ballon i en papkasse. Det eneste der står på kassen er navnet på den, der skal have ballonen og så selvfølgelig - at man ikke må åbne kassen med kniv«, siger han og griner.

Carsten Nielsen fortæller, at folk har taget ballonkonceptet til sig og er begyndt at sende balloner som for eksempel gækkebreve, og ’jeg savner dig’ balloner.

Artiklen fortsætter under billedet

- Hvem er det der køber balloner til levering?

»Det er alle. Både børnebørn der savner deres bedsteforældre, og bedsteforældrene der savner børnebørnene. Det er folk, der vil fortælle, at de holder af en. Vi har også forskellige ballon-smileys. Det kan være en ’god bedring’ ballon eller et gækkebrev. Kun fantasien sætter grænsen,« siger Carsten Nielsen og forsætter:

»Det er fantastisk at se folks reaktion, når de får papkassen med ballonen leveret. Mange siger: ’Gad vide hvad det er? Kassen er så let.’ Og når de så åbner kassen, og helium-ballonen flyver op,« siger Carsten Nielsen og griner og fortsætter.

»Dét er virkelig livsbekræftende at være vidne til, og så selvom det er på behørig afstand,« fortæller Carsten Nielsen og forklarer, at hvis man bestiller en ballon inden klokken 10, får man ballonen leveret samme dag.

Annonce

Hele København

»Når nu vi ikke har vores ballonporte at levere, må vi jo finde på noget andet,« siger Carsten Nielsen og griner.

»Vi leverer i hele Storkøbenhavn, og hvis det er lidt udenfor, så plejer vi at finde ud af det, da det ofte ikke er den store omvej,« siger Carsten Nielsen og fortsætter: »Hvis vi har glade kunder, så er vi glade. Og så får vi godt nok sprittet vores hænder.«

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce