Annonce
KøbenhavnLIV

Brandattentat på cafe: Jeg er rystet

Cafe Vik på attentat-aftenen. - Foto. Scrrenshot fra Ekstrabladet.dk
Ifølge Ekstra Bladet er det Nørrebro-Banden, Loyal To Familia (LTF), der stod bag brandattentatet mod Cafe Vik. Ejeren er rystet.
Annonce

Fire personer, som er tilknyttet den forbudte nørrebro bande Loyal To Familia (LTF), er sigtet og varetægtsfængslet i en sag om brandattentat mod Cafe Vik, det skriver Ekstra Bladet, der har fået aktindsigt retsbogen fra grundlovsforhøret der blev holdt sidst i april.

- Jeg er rystet og har ingen kommentarer, svarer medejer af Cafe Vik, Katrine Christensen, da VanløseLIV ringer og spørger, hvad hun siger til de nye oplysninger.

Ifølge Ekstra Bladet er tale om to mænd i alderen 20 og 26 år. Den ældste er blandt andet tidligere dømt for vold med døden til følge. Begge mænd er beskyttet af navneforbud.

Attentatet blev ifølge Ekstra Bladets oplysninger forberedt i en lejlighed på Frederiksberg torsdag 19 september.

Ifølge sigtelserne lavede fire fra Loyal To Familia tre molotovcocktails i flasker, hvor der tidligere havde været hydeblomstsaft i. De tre molotovcocktails blev efterfølgende kastet ind i butikken igennem smadrede vinduer. Det startede en brand der kort tid efter, klokken 23.45, blev slukket.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kultur

Bageri åbner pop-up i Det Kongelige Teater

Klumme

Ventetiden er til visioner

Kultur

De unge opførte: En musical om lykke

Annonce