Annonce
Nyt fællesskab

Bevægelsen for 'De Livskloge': Her er man erfaren og gammel på en ny måde

'De Livskloge' er alle i øjenhøjde og har afsæt i det at være menneske. De ved, at 'det gode liv' styrkes gennem interesser og en optagethed, der rækker ud over den enkelte. Foto: Kurt Pedersen
Annonce

Man kan godt tillade sig at sige, at den nye bevægelse 'De Livskloge' er for ældre mennesker. Du skal minimum være 60 år med handlekraft, viden og erfaring - så kan du blive en del af bevægelsen.

'De Livskloge' er fællesskab og et netværk stiftet af Mai-Britt Fly og Kirsten Henriksen og betegner mennesker med erfaringer. Med bevægelsen tænkes en ny måde om aldring, hvor erfaringer og levet liv kun har en værdi i sig selv, men også kan give merværdi for den enkelte, medmennesker og samfundet, når mennesker bliver medskaber i det lokale liv.

- De livskloge undersøger, kvalificerer og iværksætter initiativer, der styrker den lokale sammenhængskraft. Vi arbejder for ideer, der bidrager til at forbedre hverdagslivet på tværs af alder, kultur og miljø. Vi indrager institutioner, boligområder og private virksomheder i bevægelsens arbejde, udtaler Mai-Britt Fly.

Skal du være en del af det nye fællesskab? Så kan du komme til inspirationsmøde 11. november klokken 16.30 - 20.00 på Vigerslev Bibliotek. Adressen er: Kirsebærhaven 23, 2500 Valby.

Du skal tilmelde dig på kh@delivskloge.dk senest 9. november. Det koster 50 kroner at være med, og du kan overføre pengene via MobilePay på telefonnummer 40 42 48 93.

Der er begrænsede pladser, så du skal være hurtig.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Klumme

Mettes podcast: Lyd med lykkefix

Debat

Affaldet hober sig fortsat op på Frederiksberg

Rund dag

Et liv med malerpensler og filmstrimler

Byliv

Nyt om den bemandede legeplads ByOasen

Klumme

Skomagerbutikken der altid har ligget her

LEDER

Lad ikke vores butikker dø: Køb dine julegaver lokalt

Annonce