Annonce
Politiet På Gaden

Nærbetjente på kontrolbesøg i Valby: Vores overordnede indtryk, at de havde godt styr på reglerne

Nærpolitiet har blandt andet besøgt en lang række tankstationer for at sikre, at de nye restriktioner overholdes. Foto: PR
Annonce

De lokale politibetjente i Valby har gennem hele corona-pandemien ført tilsyn med, at sundhedsmyndighedernes retningslinjer bliver overholdt.

I dag er nye regler om mundbind og salg af alkohol trådt i kraft, hvilket gør det ulovligt at sælge alkohol efter klokken 22 og frem til klokken 5. Der indføres desuden et krav om mundbind steder, hvor offentligheden har adgang såsom idrætshaller, spillesteder, biblioteker, kulturhuse, biografer, teatre og i detailhandlen.

Derfor har nærpolitiet besøgt en lang række tankstationer, kiosker og supermarkeder i Valby for at sikre, at de nye regler gøre sig gældende og fortælle om konsekvenserne af, hvis de brydes.


Konsekvensen, hvis man bryder reglerne, er en bøde til den erhvervsdrivende på mindst 10.000 kroner i førstegangstilfælde, og så vil den ellers stige, hvis man ikke har fundet ud af det første gang.

Rasmus Agerskov Schultz, vicepolitiinspektør og leder af nærpolitiet


- Vi har fokus på dialog og vejledning for at sikre, at de erhvervsdrivende er bekendte med de nye regler for salg af alkohol. Vi har tidligere ført tilsyn med blandt andet restauranter og beværtninger, og der var vores overordnede indtryk, at de havde godt styr på reglerne. Vi forventer også, at det gør sig gældende for kioskerne, siger vicepolitiinspektør og leder af nærpolitiet, Rasmus Agerskov Schultz.

- Konsekvensen, hvis man bryder reglerne, er en bøde til den erhvervsdrivende på mindst 10.000 kroner i førstegangstilfælde, og så vil den ellers stige, hvis man ikke har fundet ud af det første gang.

Mandag indførte regeringen de nye restriktioner som følge af det stigende smittetal. Derfor vil nærpolitiet fortsat være synligt i Valby for at sikre, at borgere og erhvervsdrivende overholder de nye tiltag, så smittetallet forhåbentligt vil falde.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Rund dag

Et liv med malerpensler og filmstrimler

Byliv

Nyt om den bemandede legeplads ByOasen

Klumme

Skomagerbutikken der altid har ligget her

Debat

Vi skal bevare Hospitalsgrundens grønne præg

LEDER

Lad ikke vores butikker dø: Køb dine julegaver lokalt

Annonce