Annonce
Foredrag

Bliv klogere på det amerikanske skæbnevalg

Niels Bjerre-Poulsen har skrevet en lang række bøger om amerikansk historie. Han holder foredrag om det kommende valg i USA tirsdag 27. oktober. Pr-foto
Annonce

Amerikanske præsidentvalg er altid vigtige politiske begivenheder, men det kommende valg i november synes alligevel at være i en klasse for sig.

Landet bliver mere og mere politisk polariseret, og valgkampen mellem Donald Trump og Joe Biden er efterhånden blevet til en stor personlig diskussion fremfor en sund politisk debat.

Men nu kan du blive klogere på selve valget, når Niels Bjerre-Poulsen kortlægger de politiske strømninger i USA og det vigtige valg, amerikanerne nu står overfor.

Niels Bjerre-Poulsen er historiker og ph.d. i amerikansk historie fra University of California. Han er lektor på Center for Amerikanske Studier på SDU, og har skrevet en lang række bøger og artikler om amerikansk historie og samfundsforhold i USA.

Foredraget foregår på Ørestad Bibliotek tirsdag 27. oktober klokken 19.00. Det koster 50 kroner, og billet kan købes via www.livisundby.dk

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Debat

Ærgerligt med fugleøen

Annonce
Forsiden netop nu
Jul

Så kom julestemningen til Vanløse

Erhverv

Synoptik åbner ny butik

Jul

Jul i Kronen. Få et overblik her

Debat

Vanvidsbilisme skal straffes langt hårdere

Annonce