Annonce
KøbenhavnLIV

Brand i lejlighed: 50 personer evakueret

50 personer måtte evakueres, og to personer blev kørt til Rigshospitalet. Deres tilstand er endnu ukendt. - Foto: Christian Lindgren/Ritzau Scanpix (Arkivfoto)

Tidligt torsdag morgen brød en brand ud i en lejlighed i Thorsgade på Ydre Nørrebro. 50 personer blev evakueret, mens to personer er bragt til Rigshospitalet.

Annonce

Klokken 05.03 blev Københavns Politi alarmeret om, at der var brand i en lejlighed i Thorsgade 44 på Ydre Nørrebro. Her blev to personer kørt til Rigshospitalet, mens yderligere 50 personer blev evakueret, skriver Ekstra Bladet.

Vagtchef ved Københavns Politi Henrik Stormer oplyser til Nørrebro/Nordvest Bladet, at branden fandt sted i en lejlighed på 2. sal, og at man her til morgen endnu ikke er kommet årsagen til branden nærmere.

»Vi har endnu ingen klar fornemmelse af, hvad der har forårsaget branden, men der er efterforskning i gang på stedet,« siger han.

Annonce

Brandvæsnet undersøger lejligheder

De evakuerede beboere blev i første omgang samlet i et beboerlokale, hvor de blev tilbudt psykiatrisk hjælp oven på chokket over den bratte vækning. Vagtchefen oplyser, at beboerne fra naboopgangene nu er kommet tilbage til deres lejligheder.

»Vi er nu ved at finde ud af, hvor mange beboere, der kan komme tilbage til deres lejligheder i den opgang, hvor branden brød ud. Det er brandvæsnet nu ved at undersøge. Der kan både være røg- og vandskader i lejlighederne over og under lejligheden, hvor branden startede,« siger Henrik Stormer.

Det vides endnu ikke, hvad status er på de to personer, der er blevet kørt til Rigshospitalet.

https://ekstrabladet.dk/112/to-personer-koert-paa-rigshospitalet-efter-brand/8011001

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Sydhavnen

På to hjul rundt i Sydhavnen

Frederiksberg

En invitation til Godthåbsvej

Annonce