Annonce
Debat

Brug kulturlivet - også under corona

Nikolaj Bøgh, rådmand og formand for kultur- og fritidsudvalget på Frederiksberg. Foto: Michael Paldan
Annonce

Læserbrev: Med den igangværende 2. bølge af udbrud af coronaen er smittefaren fortsat noget, vi skal tage meget alvorligt, og restriktioner i form af mundbind, afspritning etc. er noget, vi alle har måttet vænne os til som en del af hverdagen.

Under nedlukningen i foråret led ikke mindst vores kulturliv stærkt under den fulde nedlukning, og mange institutioner kæmper stadig med de store indtægtstab, som det resulterede i. Nu er det anderledes. Kulturinstitutionerne er åbne, man skal blot huske afstandskrav, afspritning og mundbind.

Herudover er vores museer, teatre, biblioteker, musikliv med mere åbne nogenlunde som normalt, og jeg synes, det er meget vigtigt at opfordre til, at vi bruger kulturen som vi plejer – eller helst endnu mere. For hvis der er noget, nedlukningen af samfundet i foråret viste os, så var det, at vi alle har brug for kultur. For den opmuntring, inspiration og de nye oplevelser, som netop kulturen er så rig på.

Samtidig er det vigtigt, at vi bakker op om kulturlivet, så det lever videre og står stærkt, når verden engang igen er blevet nogenlunde normal. Så vi har brug for kulturen – og kulturen har brug for os. Frederiksbergs kulturliv har en bred vifte af oplevelser at byde på, og både vores museer, vores teatre og vores musikliv er inde i en meget spændende og positiv udvikling, hvor de bliver stadig bedre til at udvikle spændende tilbud på mange forskellige måder.

Det skal vi anerkende og opleve - også under corona.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Klumme

Kunst i palæet: om livsenergi og passion

Vanløse

Joy Mogensen gæster Morgensang

Annonce