Annonce
KøbenhavnLIV

Buræg overhalet af økologi

Annonce

Så skete det endelig: De omdiskuterede og nogle steder forhadte buræg er blevet overhalet af økologiske æg. En lang række supermarkedskæder har de seneste år helt fjernet buræg fra hylderne, og det slår nu igennem i statistikkerne. I fjerde kvartal 2017 blev der produceret fire millioner kilo buræg i Danmark. Det er en halvering i forhold til fjerde kvartal 2014. Samtidig blev burægsproduktionen overhalet af skrabeæg med en produktion på seks millioner kilo og økologiske æg med en produktion på 4,9 millioner kilo, skriver Danmarks Statistik.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Sydhavnen

På to hjul rundt i Sydhavnen

Frederiksberg

En invitation til Godthåbsvej

Gadekunst

Ny gadekunst pryder porten til Westend

Nyfødte

Her er de mest populære navne i hovedstaden

Annonce