Annonce
BUTIKSLIV

Café Risico: Størst mulige oplevelse til lave priser

Far og søn står sammen om Café Risico på Amagerbrogade. Foto: Jan Jeppesen.
Annonce

Emir Kurtulmus, 28 år, er chef for den nyåbnede Café Risico på hjørnet af Amagerbrogade og Holmbladsgade. Han var ikke engang kommet til verden, da farmand Irfan åbnede den første café i Herlev for 30 år siden, men nu er sønnike klar til at stå på egne ben.

- Der er et tidspunkt, hvor det skal føres videre. Og det er nu, siger Irfan, der faktisk startede med at drive pizzaforretning.

Emir er i gang med at tage en kandidatgrad i Servicemanagement på CBS. Han kan allerede mærke, at kunderne har lagt mærke til den nye café.

- Det er faktisk gået fint, fortæller han.

Traditionerne bliver holdt i hævd, for det handler om at give kunderne den størst mulige oplevelse til lave priser. Og baseret på en venlig og ligefrem omgangstone, der altid har været farmands varemærke.

Efter 30 år i Herlev og senere i Ballerup er Café Risico nu kommet til Amager - på hjørnet af Amagerbrogade og Holmbladsgade. Foto: Jan Jeppesen.

I det italiensk-inspireret køkken bliver der lavet mad til brunch, frokostmenuer, salater, sandwich, forretter, hovedretter og desserter.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Historisk

Tiden går, Under Uret består

112

Brand på folkeskole i Nordvest her til aften

Debat

Er jeg en dårlig mor, Christina?

Klumme

Den største beslutning

CORONA

Smitteeksplosionen fortsætter i Tårnby

S-SPILLET OM KØBENHAVN

Jeppe Kofod giver pengene tilbage 150 gange, men Rosenkrantz-Theil er bookmakernes favorit

Annonce