Annonce
BUTIKSLIV

Café Risico: Størst mulige oplevelse til lave priser

Far og søn står sammen om Café Risico på Amagerbrogade. Foto: Jan Jeppesen.
Annonce

Emir Kurtulmus, 28 år, er chef for den nyåbnede Café Risico på hjørnet af Amagerbrogade og Holmbladsgade. Han var ikke engang kommet til verden, da farmand Irfan åbnede den første café i Herlev for 30 år siden, men nu er sønnike klar til at stå på egne ben.

- Der er et tidspunkt, hvor det skal føres videre. Og det er nu, siger Irfan, der faktisk startede med at drive pizzaforretning.

Emir er i gang med at tage en kandidatgrad i Servicemanagement på CBS. Han kan allerede mærke, at kunderne har lagt mærke til den nye café.

- Det er faktisk gået fint, fortæller han.

Traditionerne bliver holdt i hævd, for det handler om at give kunderne den størst mulige oplevelse til lave priser. Og baseret på en venlig og ligefrem omgangstone, der altid har været farmands varemærke.

Efter 30 år i Herlev og senere i Ballerup er Café Risico nu kommet til Amager - på hjørnet af Amagerbrogade og Holmbladsgade. Foto: Jan Jeppesen.

I det italiensk-inspireret køkken bliver der lavet mad til brunch, frokostmenuer, salater, sandwich, forretter, hovedretter og desserter.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
JUL

Julemanden fra Tårnby: Jeg er arbejdsløs

JUL

God weekend og tak for kaffe og brunkager

Klumme

På kvalmestadiet

Debat

Lad os mødes i de lokale butikker og caféer

KULTUR

'Det skulle være den anden ungdom med fede fester, fri sex, cool karriere, søde, frække og gradvist mere selvstændige børn, og en barm, der stadig vækkede begejstring hos det modsatte køn. Troede vi.'

Vanløse

Werge stiller op til Folketinget

Nordvest

Kirsten på 80 år skriver julen ind

Debat

Ghettoplanen handler om børnene

Annonce