Annonce
Jul

Carlsbergs ølkuske tager plejehjemsbeboere på juletur i byen

Det kan være svært for plejehjemsbeboere at nyde julestemningen i byen i en coronatid - men det laver Carlsbergs ølkuske nu om på. Pr-foto
Annonce

Arrangementer ud af huset for plejehjemsbeboere er blevet aflyst på stribe grundet covid-19 og de begrænsninger, som pandemien medfører. Det kan således være vanskeligt som plejehjemsbeboer at nyde den velkendte julestemning i byen - men det er der fundet en løsning på nu.

Sundheds- og omsorgsforvaltningen i Københavns Kommune har nemlig spurgt Carlsberg, om bryggeriets ølkuske har tid til nogle juleture, så beboere på diverse plejehjem kan komme ud.

- Vi greb bolden med det samme, da vi fik henvendelsen. Vores bryggerheste kører hver dag rundt i København. De er vant til at køre rundt med turister, men de sidste måneder har det kun været med ølleverancer til vores kunder. Så selvfølgelig vil vi gerne hjælpe med at bringe de ældste københavnere rundt i julebyen, påpeger Jakob Stilov, der er chef for VisitCarlsberg og Carlsbergs ejendomme, i en pressemeddelelse.

Turene skal derfor sikre, at plejehjemsbeboere kan nyde godt af julestemningen i hovedstadens gader, og arrangementerne bliver naturligvis gennemført i henhold til coronarestriktionerne. Interesserede plejehjem kan booke ture tirsdag 22. december og onsdag 23. december.

Annonce
Annonce
Natur

Lille padde kan forsinke fælledbyggeriet

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Klumme

Sognepræst: Jeg løber ad helvede til

Erhverv

Vinhandler begyndte som købmand

Annonce