Annonce
Udetræning

Copenhagen Outdoor: - Lokale skal træne med lokale

Copenhagen outdoor. Foto. Copenhagen outdoor
Louise Ekdahl og Ann-Christina Salquist har, siden de blev naboer for syv år siden, trænet sammen udenfor. Nu de har efter et langt tilløb og mange snakke på diverse løbeture besluttet at dele glæden ved at træne ude, også når det er koldt og mørkt.
Annonce

Hvis du føler, at corona har givet dig lidt for meget på sidebenene, eller du bare savner at bevæge dig, og synes det er svært på grund af corona, så har Louise Ekdahl og Ann-Christina Salquist måske løsningen til dig: Copenhagen Outdoor hver tirsdag.

Louise og Ann-Christina har, siden de blev naboer for syv år siden, trænet sammen udenfor, Nu de har efter et langt tilløb og mange snakke på diverse løbeture besluttet, at de vil give andre glæden ved at træne ude, også når det er koldt og mørkt.

- Vi håber at give den almindelige mor, far, kvinde eller mand lysten til at træne ude, også selvom vi bor i Danmark, og vejret til tider er kedeligt. Vi ønsker at få folk op ad sofaen, og udfordre sig selv og gerne på en sjov måde, siger Louise Ekdahl.

Louise træner. Foto. Copenhagen Outdoor
Annonce

Lokale skal træne med lokale

- Lokale ud at træne med andre lokale. Det er sjovere, når man er flere og derved også svære at blive liggende i sofaen, hvis man har en aftale. Folk skal føle at de er en del af et fælleskab. Og så er det jo en ekstra bonus at møde andre mennesker i sit nærmiljø, for det er da lidt hyggeligere at møde et kendt ansigt, når man er i Brugsen, på vej rundt om søen eller i Kronen.

Louise Ekdahl og Ann-Christina slår fast, at lidt træning er bedre end ingen træning.


Vi tror på, at frisk luft og en god fysisk form smitter af på humøret og er med til et langt liv i balance.

Louise Ekdahl


- Lidt træning hver dag gør en forskel. Mikrotræning kræver ingen omklædning og kan laves alle steder. 10 armbøjninger imens vandet skal koge, eller 10 squats når du børster tænder, eller er på legepladsen. Det skal gøres til en naturlig del af hverdagen. For nogen mennesker er det grænseoverskridelse at lave 10 lunges på legepladsen, 10 dips på bænken eller ligge sig i en planke når ægtefællen er hjemme. Det skal blive til en naturlig integreret del, siger Ann-Christina Salquist.

For dem der ikke er lokale har Louise og Ann-Christina oprettet en instagram profil, Copenhagenoutdoor, så dem, der ikke bor i nærområdet, kan blive inspireret til mere udendørs træning i hverdagen.

- Og måske kan starte en ny bølge, hvor det er okay at lave 10 lunges under walk and talk mødet på arbejdet, eller ligge i planke, når ungerne gynger på legepladsen. Vi tror på, at frisk luft og en god fysisk form smitter af på humøret og er med til et langt liv i balance, siger Louise afsluttende og smiler.

Hvis du har fået blod på tungen til at stifte bekendtskab med Copenhagen Outdoor træner de hver tirsdag enten mellem 18 - 19 eller 19.15 - 20. 15. Du kan du tilmelde dig på Copenhagenoutdoor.dk

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
CORONA

Dagens coronatal: Smittetal falder en smule

Annonce