Annonce
CORONA

Corona-restriktioner sætter en stopper for Kulturhavn

Kulturhavn, der skulle være afviklet i weekenden, er aflyst. Arkivfoto: Michael Paldan
Annonce

Kulturhavn 2020 er aflyst. Ændringen af forsamlingsforbuddet, der blev indført i København og de omkringliggende kommuner mandag, gør, at arrangørerne ikke ser anden udvej end at aflyse arrangementet, der skulle have fundet sted i weekenden.

- Selvom vi, i samarbejde med alle vores aktører, har arbejdet hårdt for at årets festival skulle lykkes, og vi havde set frem til og glædet os til at afholde tiltrængte kulturarrangementer i havnen, er det på nuværende tidspunkt ikke længere forsvarligt, skriver arrangørerne i en pressemeddelelse.

- Vi har hele tiden vidst, at det lokale smittetryk kunne spille en afgørende rolle i forhold til afvikling af årets Kulturhavn, men vi har selvfølgelig gjort alt hvad vi kunne og håbet på at smittetrykket så fornuftigt ud og var faldet nok til at det ville være forsvarligt at afholde årets festival, lyder det.

Men mandag måtte arrangørerne altså skride til aflysning.

- Selvom det ikke kan lade sig gøre i år, vil vi selvfølgelig arbejde videre for at skabe kultur, festival og gode oplevelser i Københavns havn til næste år, bebuder Kulturhavn.

Her skal Kulturhavns 20 års jubilæum efter planen fejres 27.-29. august.

I flere af vores papiraviser, der udkommer onsdag, bringer vi en foromtale af Kulturhavn. Aviserne er sendt til tryk, inden Kulturhavn blev aflyst mandag eftermiddag.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Debat

Vores gourmet-brand er på afgrundens rand

Annonce
Forsiden netop nu
CORONA

Google vil hjælpe fyrede lufthavnsansatte

Ældre

Nye motionsredskaber i ældrecenter

Annonce