Annonce
KøbenhavnLIV

De gode energier samles på Blågårds Plads: Ny musikfestival midt på Nørrebro

»Man kan vel sige at landsbyen samles om at lave en god fest i fire dage«, siger Ebbe Hede, der er initiativtager til Blaagaards Festival 2020. - Foto: Jesper Gisli

Fire dages gratis musikfestival 8.-11. juli er det seneste initiativ fra folkene i og omkring Blågårds-kvarteret.

Annonce

»Her er så mange gode folk, gode energier og små initiativer hele året. Men vi har manglet det dér store event der har samlet det hele på én gang. Det får vi nu.«

Ebbe Hede er initiativtager til den kommende Blaagaards Festival. En fire dages gratis musikfestival med i alt 15 koncerter på Blågårds Plads.

En musikfestival som man kender det, med stor scene med hele molevitten i den ene ende af pladsen, og med telte og boder ude i siderne. – og med et hav af glade mennesker midt i det hele.

»Vi har tit snakket om, at pladsen er oplagt til noget open air, koncerter og arrangementer af en vis størrelse, så nu gør vi det. Det har manglet. Og alle på og omkring pladsen er med. Vi samler alle de gode energier, og vi glæder os helt vildt«, siger Ebbe Hede, der er udpeget til at være festivalleder.

Det er Foreningen af Blågårds Plads der arrangerer festivalen, i samarbejde med alle gode kræfter på og omkring pladsen og i Blågårdsgade.

Annonce

Klumpen og Raske Penge

I alt 15 gratis koncerter bliver omdrejningspunktet i de fire dage, og på nuværende tidspunkt er flere navne offentliggjort. Blandt andre ’Klumpen og Raske Penge’.

Musikken spiller hver eftermiddag og aften i de fire dage, og arrangørerne glæder sig til at byde på et musikprogram der repræsenterer området.

»Musikken kommer til at repræsentere de etniciteter og forskellige kulturbaggrunde der er i området, og med fokus på de unge. De fleste verdensdele vil være repræsenteret, og af den bedste kvalitet. Det er klart,« siger initiativtageren og fortsætter.

»Det bliver sjovt, og det er så fedt at mærke hvordan alle bakker op. Man kan vel sige at landsbyen samles om at lave en god fest i fire dage«, siger Ebbe Hede til Nørrebro/Nordvest Bladet.

Sådan deltager du

  • Følg med i tilblivelsen af Blaagaards Festival, musikprogranmmet og andre informationer på Facebook: Blaagaards Festival
Annonce
Annonce
Vanløse

Sommercamp var kæmpe succes

Annonce
Annonce
Indre By

Få genåbnet byen - også om natten

Annonce
Forsiden netop nu
Frederiksberg

Fremtidssikret låseforretning

Annonce