Annonce
ByensBedsteLIV

Del dine bedste takeaway-oplevelser og vind gavekort på 500 kroner

På byens_bedste_liv på Instagram kan du få tips og tricks til byens kulinariske liv og dele dine egne anbefalinger. Collage: Simon Reenberg
Vi vil støtte de københavnske restauranter og samtidig forkæle jer læsere her under nedlukningen. Derfor udlodder vi tre lækre gavekort til noget af byens bedste takeaway. Du deltager ved at dele og anbefale god takeaway ved at tagge @byens_bedste_liv på Instagram.

Vi bor i en by, hvor der stadig er utallige muligheder for at leve det gode liv. Det er vigtigt at huske i en tid, hvor vi ikke kan mødes på restauranter og cafeer. Når fremtidsudsigterne er lidt uklare som nu, er det også vigtigt at huske at forkæle sig selv.

Mange af os har opdaget her under nedlukningen, at en måde, man kan gøre noget godt for sig selv, er at få noget godt at spise. Og mange af byens uovertrufne spisesteder i alle prisklasser er altså stadig åbne.

Der er rig mulighed for enten at få bragt mad ud, tage den med hjem eller lave noget virkelig lækkert selv. Det vil vi fremover sætte særligt fokus på – både som service til dig som læser, men også for at støtte vores restauranter, caféer og madsteder.

Annonce

Tag os på Insta, og vind

For at holde humøret oppe hos både os restaurantgæster og på vores verdenskendte, københavnske madscene, sætter vi i den kommende tid fokus på takeway på vores 'anbefalingsunivers' @byens_bedste_liv på Instagram. Der kan du få inspiration til at købe mad med hjem og give dig selv en restautantoplevelse derhjemme.

Hos os er det ikke de kendte madanmeldere, som på avisens regning spiser uopnåeligt dyre middage, vi sætter fokus på. Vi sætter fokus på dig. På @byens_bedste_liv på Instagram deler vi dine anbefalinger af spisesteder, hvor du har haft en så god madoplevelse, at du ønsker at give tippet videre. Det kan være fra den lokale shawarmabar eller den lidt finere restaurant, hvor du og din kæreste spiste middag første gang, I var ude. 'Tag' os endelig også i et opslag om din lokale pølsevogn, hvis den er en anbefaling værd.

For at sætte gang i livsnyderiet og fokus på byens kulinariske tilbud, sætter vi tre lækre gavekort a 500 kroner på højkant blandt vores følgere på Instagram:

1. Et gavekort på 500 kroner til køb af takeway via app’en One Bite Better

2. Et gavekort til Amager Fiskehus H3 på Holmbladsgade

3. Et gavekort på 500 kroner til de lækre færdigretter fra Gourmandiet på Østerbro

Find vores opslag om den her konkurrence i vores 'anbefalingsunivers' på Instagram-profilen @byens_bedste_liv og tag os når du deler en god takeaway-oplevelse - så deltager du i konkurrencen om et af de tre gavekort. Vi trækker lod den 21. februar 2021. Vinderne får direkte besked.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Samfund

Husker du Maria fra Glasvej?

Annonce