Annonce
Klima

Den årlige årstidsfest bliver til en udstilling

FNs 17 verdensmål. Foto. Presse
Annonce

Normalt er det ved at være tid til den årlige årstidsfest - og for at det ikke skulle være løgn ville arrangementet have 10 års jubilæum i år. Men på grund af corona er den udskudt, og derfor er den konverteret til en udstilling på 1. sal i Kronen.

I samarbejde med FN-forbundet afholder Vanløse Lokaludvalg en udstilling i Kronen fra d. 24 oktober. Udstillingen der vil have til huse på 1- sal udstiller nogle af de mange projekter i Vanløse, der understøtter de 17 verdensmål.

Hvad har en aflyst årsfest at gøre med de 17 verdensmål?

- I og med at FN har 75 årsdag 24 oktober, så vi det som en oplagt mulighed for at markere de 17 verdensmål ved at have fokus på Vanløse gør for at leve op til dem, udtaler medlem af Vanløse Lokaludvalg, og han uddyber.

-Fred og fordragelighed og ikke mindst med respekt for alle har altid været omdrejningspunket for vores årstidsfest, så derfor giver det mening, at selvom den er aflyst at markere hvad vi i bydelen gør for at leve op til de 17 verdensmål, udtaler medlem af Vanløse Lokaludvalg, Per Stengade.

Kan du komme med eksempler på hvad der kommer til at være på udstillingen?

- Det er projekter såsom Miljøstationen, Damhusengen samt andre tiltag i vores bydel der understøtter verdensmålene. Og de 17 verdensmål bliver implementeret i alle vores projekter fremover.

Hvis man som vanløseborger mener, man har noget at byde ind med i forhold til de 17 verdensmål, kan man så nå at bidrage til udstillingen?

- Folk kan godt henvende sig, men der er allerede godt fyldt op, svarer Per Stengade og fortsætter.

- Og vi vil selvfølgelig fortsætte med at have fokus på de 17 verdensmål i samarbejde med FN-forbundet, så man skal bare kontakte os.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Historisk

Tiden går, Under Uret består

112

Brand på folkeskole i Nordvest her til aften

Debat

Er jeg en dårlig mor, Christina?

Klumme

Den største beslutning

CORONA

Smitteeksplosionen fortsætter i Tårnby

S-SPILLET OM KØBENHAVN

Jeppe Kofod giver pengene tilbage 150 gange, men Rosenkrantz-Theil er bookmakernes favorit

Annonce