Annonce
BUTIKSLIV

Skagen-succes åbner filial ved Kultorvet

Sannie Dahl-Jensen - her med hunden Oskar - har åbnet Soulful Culture i Rosengården. Foto: Christian M. Olsen
Humble, relax og love er nogle af de ord, der står på jakker, puder og trøjer i Sanni Dahl-Jensens nyåbnede butik Soulful Culture i Rosengården.
Annonce

Du har sikkert gået på opdagelse i Den Kinesiske Butik, spist en avocadomad på Fars Dreng eller fået en god kop kaffe på 20 grams.

Nu er der kommet endnu en god grund til gå ned ad den hyggelige Rosengården mellem Kultorvet og Fiolstræde.

I nummer 3 har Sannie Dahl-Jensen åbnet Soulful Culture - en butik med modetøj i overetagen og mulighed for yoga i underetagen. Alt sammen i rolige og stemningsfulde omgivelser.

Sannie kalder butikken i Rosengården en filial til den butik i gågaden i  Skagen, som hun har drevet gennem flere år.

- Jeg lægger meget vægt på, at det skal være en oplevelse at besøge butikken med skønne dufte, dejlig musik og spændende varer som man ikke ser i alle butikker, siger hun.

Annonce

Eget design

Meget af tøjet er hendes eget design, og overalt i butikken finder du ord og statemens på tøj og interiør. Ord, der med Sanni Dahl-Jensens egne ord, 'inspirerer og giver næring til sjælen'

Humble, relax og love er nogle af de ord, der står på jakker, puder og trøjer.

- Jeg sætter ord på alt, hvad jeg kan, og ordene må gerne gøre en forskel. Det giver noget ekstra til tøjet og til dig selv. Du sender et signal med det tøj, du går i - uanset om vil det eller ej, siger Sanni Dahl-Jensen.

Ved siden af sit eget design håndplukker Sannie Dahl-Jensen andre mærker. Og gennem udlandsophold i bl.a. London og Singapore har hun fået kontakter, der bringer internationale varer hjem til de københavnske kunder.

Annonce

Tøj nok på planeten

Tøjet er økologisk eller bæredygtigt, ja, du kan sågar investerer i en trøje, som fortrinsvis er lavet af genbrugte plastikflasker. Og det er helt bevidst, at bæredygtighedstanken spiller en stor rolle hos Soulful Culture.

- Der er tøj nok på denne planet, siger Sannie, der fandt stor inspiration ved et foredrag med Virgin-milliardæren Richard Branson.


Der er tøj nok på denne planet

Sanni Dahl-Jensen


'Se på dit produkt. Har det en berettigelse, så fortsæt', sagde Branson, og det mantra har Sanni Dahl-Jensen taget til sig, og det afspejler sig i vareudbuddet i butikken, hvor hundene Oskar og Didi er med på job.

- Jeg tror, det er de mest fotograferede hunde i Skagen, siger Sannie.

Underetagen er indrettet, så der er mulighed for at dyrke yoga uden for butikkens åbningstid - en mulighed flere allerede har benyttet sig af. Foto: Christian M. Olsen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Rund dag

Et liv med malerpensler og filmstrimler

Byliv

Nyt om den bemandede legeplads ByOasen

Klumme

Skomagerbutikken der altid har ligget her

Debat

Vi skal bevare Hospitalsgrundens grønne præg

LEDER

Lad ikke vores butikker dø: Køb dine julegaver lokalt

Annonce