Annonce
KøbenhavnLIV

Børn og voksne tager en pause fra byens puls

Livsglæde i solen hos DUI familierne på efterårslejr på Fyn. Foto: Ann Urbrand
Frisk luft, efterårsvandring på stranden og fisketur. Det er dejlige dage for børnefamilier fra Østerbro, der er inviteret på DUI efterårslejr på Fyn.
Annonce

33 børn og voksne – i alt 10 børnefamilier fra familieorganisationen DUI Leg og Virkes afdelinger på Østerbro og Skovlunde er på efterårslejr på Vejlby Fed ved Middelfart. De bor i hytte med god plads sådan som er vigtigt i disse coronatider, hvor afstandskrav skal overholdes.

Familierne har dejlige dage med hygge, leg på stranden og fællesskab omkring bål. Der er også planlagt en fisketur, hvor der skal fanges fisk til aftensmaden.

Ud over gode timer med kreative aktiviteter så som at male på sten, lave ting i skind og kastanjer, og meget andet er håbet, at familierne får glæde ved naturen og fællesskabet med hinanden.


Det er fantastisk at se hvordan børnene bare finder sammen på kryds og tværs også selv om de ikke kender hinanden.

Ann Urbrand, formand for DUI


- Det er en dejlig måde at holde ferie på som familie. Det er fantastisk at se hvordan børnene bare finder sammen på kryds og tværs også selv om de ikke kender hinanden. De er rigtig gode til at hjælpe hinanden, passe på hinanden og bare være sammen. Det gør at vi som voksne også slapper af, nyder hinandens selskab og også har ferie, fortæller Ann Urbrand, formand for DUI.

Efterårslejren på Vejlby Fed varer frem til lørdag 17. oktober.

Annonce

Om DUI

DUI Leg og Virke er en landsdækkende organisation for børn, unge og deres familier. Målet er at arbejde for at give børn og unge et godt liv gennem et stærkt demokratisk fællesskab med aktiviteter som bærende kraft. DUI Østerbro holder til i eget hus, der ligger i Sibeliusgade 41, 2100 Østerbro.

Annonce
Annonce
Amager

Helten bor i gaden med den grumme historie

Annonce
Annonce
112

Peter Madsen erkender at have fået hjælp til flugt

Annonce
Forsiden netop nu
Alarm112

Peter Madsens flugtforsøg: Truede med bombeattrap og hoppede ind i hvid varevogn

Debat

Øget fokus på entreprenørsvigt

Annonce