Annonce
Byliv

Efter aflysning af årlige traditioner: Jul på Christiania bliver alligevel en realitet

Julen på Christiania bliver anderledes i år, men det betyder ikke, at der er skruet ned for julestemningen. Tværtimod. Foto: Thomas Lekfeldt/Ritzau Scanpix
Annonce

Grundet covid-19 har Christiania været nødsaget til at aflyse deres årlige julemarked og 'Juleløses Jul', der er blevet afholdt lige siden 1975. Selvom de ikke kan samle massevis af mennesker på selve juleaften, og dagene op til, så er det dog ikke ensbetydende med, at julehyggen aflyses helt.

Christianias Julemarkedsgruppe fortæller nemlig i en pressemeddelelse, at der stadig skal være jul på hele Christiania fra 1. december til 22. december. Her vil der være mulighed for at få mad og drikke samt et indblik i 'levende' værksteder, hvor du kan se en del af Christiania, som du måske ikke har set før.

Flere af de christianitter, der normalt er at finde på Christianias julemarked, vil desuden åbne deres hjem op - og virksomhederne hopper med på julestemningen med store julestuer, der lyser stedet op med varme og hygge.

På Christianias hjemmeside kan du finde et kort over åbningstider og alle de forskellige boder, virksomheder og julestuer.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
112

Gartner fundet død i trætop

Annonce