Annonce
Jul

Efter aflysning af populær juleballet: Tivoli klar med stjernespækket juleshow

Koncertsalen i Tivoli bliver fyldt op med underholdning, når det nye juleshow løber af stablen. Foto: Morten Juhl/Ritzau Scanpix
Jul i Tivoli skydes i gang 13. november, og som sædvanligt vil der ikke blive sparet på julestemningen. Dog er den populære juleballet 'Nøddeknækkeren' aflyst i år grundet covid-19, men det forhindrer ikke Tivoli i at levere underholdning i selskab med helt store navne.
Annonce

Tivolis gæster bliver ikke snydt for underholdning, musik og dans når julesæsonen i den populære forlystelsespark påbegyndes. I år kan de juleglade danskere opleve både rytmiske og klassiske koncerter, der naturligvis overholder alle covid-19 forholdsregler og restriktioner.

Annonce

Juleshow med Brygmann

En af de nye oplevelser, som folk kan glæde sig til, er Tivolis Juleshow, der afholdes i koncertsalen 3. og 4. december. Her kan publikum forvente en musikalsk oplevelse med klassisk musik og popmusik. Komikeren og skuespilleren, Martin Brygmann, er showets vært og får selskab af Erann DD, Søren Sko og Lis Sørensen. Sangerne går på scenen med egne klassikere såvel som kendte og nye julesange.

- Det bliver så fedt at komme på scenen igen i Tivoli og ikke mindst at underholde og skabe julestemning ovenpå et år, der uden tvivl har været hårdt for os alle. Tivolis Juleshow bliver et show, der i den grad vil skubbe julen i gang, og jeg glæder mig til at opleve mine tre medspillere trykke den af, påpeger Martin Brygmann i en pressemeddelelse.

Dronning Margrethe på besøg til første øvedag af juleballetten 'Nøddeknækkeren'. Dog er balletten aflyst i år grundet covid-19. Foto: René Mølskov
Annonce

Stjernespækkede optrædener

Derudover er der meget mere at opleve i løbet af november og december, når Tivoli inviterer de helt store danske stjerner indenfor. Både Medina og Cristopher spiller i november, hvor Burhan G for alvor sætter gang i julestemningen med julemusik akkompagneret af Danmarks Underholdningsorkester 21. og 22. december. Her disker han op med egne hitsingler samt nyfortolkninger af nostalgiske juleklassikere.

Desuden kan publikum opleve de mere traditionelle klassiske koncerter, hvor Tivoli Copenhagen Phil byder på musik, der på bedste vis skal sikre den hyggelige julestemning.

- Vi har fra starten sigtet efter et tårnhøjt kunstnerisk niveau i det sødmefulde juleprogram. Vi er utrolig glade for, at vi igen kan tilbyde havens gæster klassisk musik i verdensklasse, når Tivoli Copenhagen Phil er tilbage i juleindpakning sammen med både kor, solister og dirigenter på absolut topplan.”, siger Peter Lodahl, musikchef for Tivoli Copenhagen Phil, i en pressemeddelelse.


Det bliver så fedt at komme på scenen igen i Tivoli og ikke mindst at underholde og skabe julestemning ovenpå et år, der uden tvivl har været hårdt for os alle

Martin Brygmann, komiker og skuespiller


Sidst men ikke mindst siger Tivoli farvel til 2020 med et brag, når stjernesopranen Susanne Elmark og skuespilleren Søren Pilmark går på scenen 30. og 31. december med vaskeægte nytårshumør. Sammen med Tivoli Copenhagen Phil vil de skyde det nye år godt i gang med kendte nytårsklassikere.

Læs mere på: tivoli.dk

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Byliv

Coronatest uden tidsbestilling

Annonce