Annonce
Kultur

Efter et år med aflysninger på stribe: Ny sæson i Tivoli er spækket med stjerner og nostalgi

Klassisk musik er på dagsordenen, når SommerKlassisk 2021 løber af stablen i Tivoli. Foto: Niels Christian Vilmann/Ritzau Scanpix

Klassisk musik har altid spillet en stor rolle i Tivoli - faktisk lige siden forlystelsesparken åbnede tilbage i 1843. Og nu kan gæsterne se frem til en sommer med masser af klassisk musik og nye overraskelser.

Tivoli slår nemlig dørene op for en ny sæson, der hedder SommerKlassisk 2021 med fokus på klassisk musik forankret i traditionerne. Her kan man blandt andet opleve serien TorsdagsKlassisk, hvor internationale dirigenter og solister spiller med Tivoli Copenhagen Phil. Desuden kan man i august under festivalen Stjernestunder opleve nogle af tidens største stjerner og nye stjerneskud i Koncertsalen og Glassalen.

Som noget nyt spiller Tivoli Copenhagen Phil koncerter på Plænen med forskellige sangsolister, når de med koncertserierne Hollywood på Plænen og Price på Plænen tager afsæt i nostalgien. Koncerterne er gratis for Havens gæster.

SommerKlassisk 2021 bliver i selskab med store stjerner som Renée Fleming, Nikolaj Szeps-Znaider, Leonidas Kavakos og mange flere - og publikum kan endelig se frem til en række musikalske Tivoli-oplevelser efter adskillige måneder med aflysninger.

Du kan læse mere på tivoli.dk/sommerklassisk.

_

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Byliv

Iron Maiden bekræftet til Copenhell næste år

Corona

Manipulerer politiet med tallene? Video dokumenterer langt flere demonstranter end politiet oplyser

Vanløse

Tvangsauktion af Kronen: Lokalplan sikrer mod boligspekulant

Erhverv

Tvangsauktion af Kronen: Alt er fint

Erhverv

Kronen er sat på tvangsauktion: Gammel gæld har indhentet centret

Annonce