Annonce
BUTIKSLIV

Efter skandale: Domino's Pizza gør comeback i Vanløse

Landechef for Dominos, Kellie Taylor. Foto. Chili Djurhuus
Efter at skandaleramte Domino's Pizza gik konkurs sidste år, er de tilbage. Vi har talt med landechef, Kellie Taylor.

Måske husker du pizzakæden Domino's Pizza, der sidste år gik konkurs efter Operation X afslørede omfattende svindel med blandt andet datomærkninger. Nu er de tilbage i Vanløse og, ifølge dem selv, i en meget bedre version.

Kæden blev efter konkursen solgt til det børsnoterede australske selskab Domino's Pizza Enterprises, der i driver cirka 2.400 restauranter i Australien, New Zealand og Europa. Vi har talt med landechef for Dominos Danmark, Kellie Taylor.

Annonce

Skandale hører fortiden til

- Vi glæder os virkelig meget til at åbne Domino's Pizza i Vanløse, og jeg lover, at det bliver i allerbedste Dominos kvalitet, udtaler Kellie Taylor.

Hun pointerer, at hun er ked af, at Dominos brand er ødelagt på grund af skandalen og den efterfølgende konkurs. Hun slår fast, at det ikke er noget hun har oplevet i det australske selskab, og at det er vigtigt at forstå, at hører fortiden til.


Forskelligt fra andre laver vi for eksempel også veganske- og glutenfri pizzaer.

Kellie Taylor


- De ting der skete med Domino's Pizza var, før vi købte kæden. Skandalen hører fortiden. Og vi har altid fokus på at give den allerbedste pizza oplevelse til vores kunde. Vi tror på vores produkt, siger Kellie og smiler.

Hvad vil du sige til de vanløseborgere, der er trætte af, at der kommer endnu et pizzaria i Vanløse?

- Vi leverer hver gang samme Dominos oplevelse. Og forskelligt fra mange andre, laver vi for eksempel også veganske- og glutenfri pizzaer. Derudover er vi eksperter i at levere hurtigt, så din pizza er altid klar indenfor 15 minutter, siger hun og slår fast, at kæden gerne vil ansætte folk fra lokal miljøet i restaurenten.

- Vi vælger altid vores kollegaer ud fra deres kvaliteter. Og der i den grad mulighed for at få en karriere hos Domino's Pizza, udtaler Kellie Taylor, der selv, for 27 år siden, startede 'på gulvet' i Domonos, hvor hun lavede pizzaer.

Hvornår åbner I?

Det kommer an på, hvornår vi får byggetilladelsen. Så der kan gå alt fra en måned til syv. Men vi håber selvfølgelig, at den kommer snart, svarer Kellie Taylor afsluttnede.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Så lukker Øbro-Hallen igen igen

Byliv

Iron Maiden bekræftet til Copenhell næste år

Annonce