Annonce
KøbenhavnLIV

En ny, åben og kærlig kirke i Aalholm

Noget af det nye menighedsråd - de øvrige kandidater var på arbejde, da billedet blev taget: Fra venstre Finn Edvard Hansen, Niels Enggaard Hansen, Rostislav Byma, Flemming Carlsen Brandenborg, Lone Heder og Birgit Skov Rønne. PR-foto
Annonce

Læserbrev: Sognebørn og andre, der holder af Aalholm Kirke, har i de seneste uger været vidne til et lidt trist kapitel i kirkens 81-årige historie.

En strid mellem et menighedsråd, der af både provst og biskop er blevet kritiseret i hårde vendinger for at skabe et dårligt arbejdsmiljø for kirkens to præster, Lise Mortensen og Maria Hjort.

Et menighedsråd, der tilsyneladende har skabt så dårligt et arbejdsmiljø, at Københavns biskop har været nødt til at flytte de to præster helt væk fra kirken, indtil menighedsrådet om kort tid er skiftet ud med et nyt.

En udskiftning, der er helhjertet støttet af provst Finn Vejlgaard, der ligefrem i Kristeligt Dagblad har spurgt: Hvad stiller man op med et håbløst inkompetent menighedsråd?

Det gamle menighedsråd skal gå af om ganske kort tid. Hvorfor det i den grad har valgt at spænde ben for præsternes arbejde i kirken i de sidste måneder må stå hen i det uvisse.

Der har derfor ikke været gudstjenester i kirken i nogle uger.

Denne kendsgerning har det gamle menighedsråd forsøgt at skjule ved kryptiske meddelelser på kirkens hjemmeside. Ikke et ord om det dårlige arbejdsklima. Blot en ikke-forklarende oplysning om, at kirkens præster er blevet 'forflyttet'.

To præster, der i øvrigt har den øvrige menighed og sognebørns opbakning. To præster, der vil have en kirke for alle. Hvor varme, medmenneskelighed og kærlighed er vigtige begreber.

Nu har nye kandidater til et nyt menighedsråd derfor set dagens lys. Kandidater, der vil støtte kirkens to dygtige præster, så de kan fortsætte deres arbejde til glæde for alle.

Den nye liste hedder 'Det nye menighedsråd i Aalholm sogn - for liv, vækst og glæde'. Kandidaterne er Birgit Skov Rønne, Finn Edvard Hansen, Flemming Carlsen Brandenborg, Karen Louise Ribergaard, Lene Munck, Lone Heder, Niels Enggaard Hansen, Randi Holum Jeppesen, Rostislav Byma og Tina Aagaard Nielsen. Alle støttes af kirkens to præster.

Vi vil sammen skabe nye og bedre rammer for det daglige arbejde i kirken og ikke stille os i vejen for et godt og spændende kirkeliv, som der bør være i en kirke i 2020. Med arrangementer for store og små, foredrag og debatter, et aktivt kirkeliv, der igen kan gøre Aalholm Kirke til et naturligt samlingssted i bydelen for alle sognebørn og andre.


Vi vil sammen skabe nye og bedre rammer for det daglige arbejde i kirken og ikke stille os i vejen for et godt og spændende kirkeliv.

Finn Edvard


Der skal nu være afstemning om det nye menighedsråd. Der er flere lister at vælge mellem. Hvis du vil være sikker på at fremtiden i Aalholm Sogn skal være præget af ro og harmoni, kærlighed og varme samt de rette og trygge rammer for personale og sognebørn, så mød op i kirken tirsdag 17. november og stem på kandidater fra Det nye menighedsråd i Aalholm sogn - for liv, vækst og glæde.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Klumme

Mettes podcast: Lyd med lykkefix

Debat

Affaldet hober sig fortsat op på Frederiksberg

Rund dag

Et liv med malerpensler og filmstrimler

Byliv

Nyt om den bemandede legeplads ByOasen

Klumme

Skomagerbutikken der altid har ligget her

LEDER

Lad ikke vores butikker dø: Køb dine julegaver lokalt

Annonce