Annonce
Politik

Enhedslisten: Borgmestervikar vil være borgmester

Karina Vestergård Madsen på Tårnlegepladsen i Fælledparken. Arkivfoto: Michael Paldan

Karina Vestergård Madsen skriver på sin Facebookprofil, at hun stiller op som borgmesterkandidat til urafstemningen i Enhedslisten til næste års kommunalvalg i København.

Bliver hun valgt til det og kan hun sætte sig i en borgmesterstol efter kommunalvalget om et år, vil det ikke være helt nyt for hende. I 2019 vikarierede hun et par måneder som teknik- og miljøborgmester, da Ninna Hedeager Olsen var sygemeldt.


Annonce

Nu er jeg blevet mormor til Emma på seks måneder, som er den nye generation af københavnere

Karina Vestergård Madsen, Enhedslisten


- Jeg elsker København, byens mangfoldighed og lokalområdernes særkende. Jeg har boet i København hele mit liv og har opfostret min datter her. Nu er jeg blevet mormor til Emma på seks måneder, som er den nye generation af københavnere. Jeg vil kæmpe for at hun skal vokse op i et København med ren luft og bæredygtige løsninger, med lighed og uden sexisme, skriver 57-årige Karina Vestergård Madsen, som er vokset op på Nørrebro, men har boet på Østerbro de seneste 25 år.

Hun blev valgt til borgerrepræsentationen i 2013 og har siddet der siden.

- Igennem de seneste syv år på rådhuset har jeg været drevet af lysten og viljen til at opnå konkrete resultater. Jeg kan både samle flertal blandt de andre partier, og jeg er parat til tage de nødvendige politiske kampe, skriver hun.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Læs mere annoncørbetalt indhold

Annonce
Forsiden netop nu
Samfund

Husker du Maria fra Glasvej?

Annonce