Annonce
Corona

Et gymnasieliv med mundbind

På Vibenshus Gymnasium, går eleverne også med mundbind. Og undervisere har adgang, til mundbind og visirer. Foto: Vibenshus Gymnasium
Annonce

Med de nylige coronarestriktitoner, der trådte i kraft i torsdags, er der sket en ændring i de danske gymnasielelevers virkelighed. Eleverne på Vibenshus Gymnasium påbydes nu, ligesom elverne på landets øvrige gymnasier, at bære mundbind, når de opholder sig på institutionens indendørs fællesarealer.

Det er ikke blot gymnasiets elever, der skal benytte mundbind. Men også lærerne. Faktisk skal de, i tilfælde af at de underviser to klasser på samme dag, også bære mundbind under undervisningen.

Det skyldes, at lærere ofte underviser flere klasser på en dag, og at man ikke ønsker at sprede smitten mellem klasserne.

Lillian Alansari, Zenedin Pasalic og Daniel Ulrich, der alle går i 3.G på Vibenshus gymnasium, fortæller følgende om den nye hverdag:

- De kan godt være lidt træls at have på, men det er jo ansvarligt nok, at vi skal bruge dem. Der er jo en grund til det. Det er ikke fordi, vi selv er specielt bange for at blive smittet, men det vil være rigtig skidt, hvis vi for eksempel smittede nogle i vores familie.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Rund dag

Et liv med malerpensler og filmstrimler

Byliv

Nyt om den bemandede legeplads ByOasen

Klumme

Skomagerbutikken der altid har ligget her

Debat

Vi skal bevare Hospitalsgrundens grønne præg

LEDER

Lad ikke vores butikker dø: Køb dine julegaver lokalt

Annonce