Annoncørbetalt indhold

Få HBO i din TV-pakke og glæd dig til timevis af god underholdning

Annonce

Streaming er blevet det nye sort. I dag vælger mange danskere at streame store mængder af indhold, så de får det bedste fra to verdener. Det har åbnet nogle helt nye muligheder for den danske forbruger. I dag behøver du ikke bare nøjes med en forudbestemt TV-pakke. Du kan i stedet nyde godt af bland-selv TV, hvor du blandt andet kan tilvælge streamingtjenester.

I denne artikel fortæller vi dig mere om HBO, og hvorfor du bør have denne tjeneste i din TV-pakke. Du bliver også taget i hånden, så du nemt kan finde svar på, hvordan du får HBO hjem i din stue.

Annonce

HBO Nordic med vokseværk

Home Box Office, forkortet HBO, er en amerikansk streamingtjeneste, der leverer både serier og film for hele familien. Her finder du både HBOs egenproduktioner, klassiske film, diverse originalserier og massevis af underholdning for børn. Tjenesten blev grundlagt allerede i 1965, og i 1972 fik den navnet HBO.

HBO kom først på det skandinaviske marked i 2012, og siden da har det taget fart i Norden. Det har skabt HBO Nordic, der sørger for et tilpasset udbud af indhold til de skandinaviske lande. I dag har HBO 30 millioner abonnementer på verdensplan, og det gør streamingtjenesten til én af de mest sete sammen med Netflix.

HBO leverer altså underholdning inden for alverdens genrer til dig, og du kan frit vælge, hvad du gerne vil se. Du kan starte, stoppe og pause alle programmer, så de passer ind i din hverdag. Netop derfor er HBO en oplagt supplering til din TV-pakke. På den måde kan du selv vælge, om du vil se flowtv eller streame dine yndlingsserier.

Annonce

Få HBO i din TV-pakke

Forskellige udbydere af TV-pakker har i dag brugeren i fokus. Et stigende forbrug af streamingtjenester, har gjort det muligt at kombinere et HBO-abonnement i din TV-pakke. Med bland-selv TV kan du selv blande din TV- og streamingpakke. Du vælger de kanaler, du gerne vil se, sammen med dine favorittjenester.

Den store fordel ved bland-selv TV er, at du slipper for at betale for kanaler, du ikke bruger. Du designer selv din komplette pakkeløsning, så den passer til dig. Desuden vil du have både kanaler og andre tjenester samlet på ét sted.

Annonce

Frihed og fleksibilitet

Med en unik kombination af dine foretrukne TV-kanaler og streamingtjenester som HBO, vil du kunne glæde dig til frihed og fleksibilitet i flere henseender. Foruden muligheden for at se serier og film, når du har lyst, er det også billigere for dig at kombinere det hele. Du kan desuden altid se HBO på flere forskellige devices. Det gælder både for fjernsynet, din tablet eller din smartphone.

I langt de fleste tilfælde vil du med bland-selv have mulighed for at udskifte dine kanaler, når du vil. Efter 30 dage med de udvalgte kanaler står det dig frit for at udskifte, som du vil. Du får lov til at variere kanaludbuddet og få den mest brugertilpassede sendeflade på

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
CORONA

Dagens coronatal: Smittetal falder en smule

Annonce