Annonce
Hyldest

F.C. København i flot gestus: Vil spille i specialdesignede kamptrøjer som hyldest til Københavns soldaterveteraner

Når Jonas Wind, Mikkel Kaufmann og Rasmus Falk løber ind i Telia Parken 1. november, vil det være i specialdesignede kamptrøjer som hyldest til Københavns soldaterveteraner. Foto: Philip Davali/Ritzau Scanpix
Annonce

Søndag 1. november vil F.C. København løbe ind i Parken i specialdesignede kamptrøjer for at hylde Københavns soldaterveteraner.

- Vi har alle sammen et kæmpe ansvar for, at vores veteraner får det bedst mulige liv og bliver en del af fællesskabet i København, siger Lars Bo Jeppesen, direktør i F.C. København.

FCK, Danmarks Idrætsforbund og Københavns Kommune har indgået et samarbejde omhandlende markeringen, hvor sport, fællesskaber, anerkendelse og netværksdannelse skal hjælpe veteranerne i deres kamp om en tilbagevenden til et godt liv.


Jeg har som erhvervslivets borgmester kastet mig helhjertet ind i kampen for at forbedre forholdene for veteranerne i København.

Cecilia Lonning-Skovgaard, borgmester i Københavns beskæftigelses- og integrationsforvaltning


Annonce

En weekend med veteraner

Parterne er fælles om arrangementet 'Veteran Match', der skal fungere som en weekend for veteranerne. Arrangementet vil være todelt med fokus på jobmatch fredag 30. oktober, hvor en række københavnske virksomheder forhåbentligt kan matche veteranernes jobdrømme. Søndag 1. november vil arrangementets andel del finde sted i forbindelse med Superligakampen mellem FCK og Lyngby Boldklub.

- Jeg har som erhvervslivets borgmester kastet mig helhjertet ind i kampen for at forbedre forholdene for veteranerne i København, siger Cecilia Lonning-Skovgaard, borgmester i Københavns beskæftigelses- og integrationsforvaltning og tilføjer:

- Vi har allerede sat meget i gang - en særlig veterantelefon og veterankoordinatorer på vores jobcentre - og nu skaber vi en tradition, hvor vi hvert år ærer byens veteraner og hjælper dem med at skabe sig et netværk i det civile erhvervsliv og med at finde konkrete praktikker og jobåbninger. Det er jeg stolt af.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Rund dag

Et liv med malerpensler og filmstrimler

Byliv

Nyt om den bemandede legeplads ByOasen

Klumme

Skomagerbutikken der altid har ligget her

Debat

Vi skal bevare Hospitalsgrundens grønne præg

LEDER

Lad ikke vores butikker dø: Køb dine julegaver lokalt

Annonce